Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Speváčka Lucia Šoralová bola online!

Lucia Šoralová bola online. Zobraziť galériu (4)
Lucia Šoralová bola online. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Lucia Šoralová (37) žije v Prahe a má plnú hlavu mamičkovských povinnností. K dcérke Rebeke pribudol braček Ondrejko, ktorý sa narodil len nedávno. No aj napriek zaneprázdnenosti chce kučeravá speváčka svojim fanúšikom dopriať Šansónové Vianoce, ktoré Bratislava zažije už 6. decembra. Ak vás zaujíma, čo zaspieva, ako sa má a či bude počas vystúpenia odbiehať do zákulisia za bábätkom, prečítajte si náš online rozhovor.

Bratislava zažije 6. decembra 2014 Šansónové Vianoce. V Ateliéri Babylon zaspieva šarmantná speváčka Lucia Šoralová spolu s kapelou La Alma a mnohými zaujímavými hosťami. Okrem vlastných skladieb predvedie charizmatická Slovenka aj skladby Michala Horáčka, Hany Hagerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa. 

„S kapelou sme okrem klasického repertoáru nacvičili aj vianočné prekvapenie a zahráme aj ochutnávku z pripravovaného albumu. Po minuloročnom úspechu by sme radi zo Šansónových Vianoc s hosťami urobili tradíciu. Tento rok potvrdili účasť talentovaný akordeonista Michal Červienka, známy aj zo šou Slovensko má talent, famózny huslista Ján Berky a môj kamarát Zbyňo Džadoň, skladateľ, spevák a podľa môjho názoru najväčší neznámy žijúci textár na Slovensku,“ prezradila Šoralová. 

No ešte predtým, ako umelkyňa svojim spevom poteší slovenských fanúšikov, príde do Topiek a bude odpovedať na vaše zvedavé otázky. Ak vás o koncerte a o živote sympatickej speváčky zaujíma viac, prečítajte si náš online rozhovor. 

Lístky na Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej a jej hostí nájdete v sieti Predpredaj.sk>>

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

02.12.2014 11:11 - otázka od Silvia
Dobrý deň, nemám žiadnu otázku, len Vám chcem popriať všetko dobré, nech sa Vám darí a nech si Šansónové Vianoce užijete naplno. :)
Dobry den, dakujem :-) za prianie aj za vsetky ostatne otazky a priania, ktore ste mi posielali. Ja Vam prajem krasne sviatky, pokojne a plne lasky s milovanymi ludmi okolo seba. A tesim sa na nase stretnutia na koncertoch :-)
02.12.2014 11:00 - otázka od Pavol
Ešte malinka ta otázka : Čo hovoríte na novy smer hudby Jany kirschner a vedela by ste si niečo také predstaviť vo vašom prevedení (lebo by to bolo super :) ) .
Uz som to niekde pisala do rozhovoru, ze sa mi velmi paci, kam sa Jana posunula. Je to presne podla mojho gusta, teda nie len, ze si nieco take viem predstavit, ale v takom duchu vlastne tie nase sansony su. Len nemam zial velku kapelu, ktora tomu strasne svedci a pomaha. To je ale o peniazoch na klubovec scene...
02.12.2014 10:58 - otázka od Petra
Kto je váš obľúbený spevák, speváčka v Českej a Slovenskej republike? Koho si najviac vážite zo zahraničnej hudobnej scény? prajem Vám veľa úspechov a pekný deň
Dobry den, dakujem za prianie. Z nasich interpretov mam rada R.Mullera, M. Rottrovu, Z. Navarovu, H.Hegerovu, Nohavicu, Dobesa, Kryla a vela inych. Zo zahranicnych intrepretov je to napriklad L. Cohen, V.Vysocky, Cesaria Evora, Buena Vista Social Club band a z novsich napriklad Zaz...
02.12.2014 10:45 - otázka od Nina
V Nitre nebude nič?žiadny koncert?
V Nitre budeme 5.12 na TV advente. Nemozem teraz seriozne koncrtovat. Mam 3-mesacne babatko. O rok-dva, urobime nejake turne k novemu albumu, ale zatial si to neviem predstavit.
02.12.2014 10:43 - otázka od Veronika
Lucka, ak by ste si mali vybrať z Česko-Slovenskej hudobnej scény, s kým by ste chceli naspievať duet?
S Richardom Mullerom si to viem predstavit. Ale nebranim sa ziadnej zaujimavej spolupraci. Niekdy vznika zaujimava vec prave spojenim uplne odlisnych svetov.
02.12.2014 10:40 - otázka od Roman
Posledné CD Vám krsti Richard Müller, vy a Richard ste pre mňa to naj, čo na Slovensku máme. Koho by ste vybrali ako krstného pri najnovšom CD, ktoré pripravujete? Už by ste vedeli ako sa bude volať?
Dobry den, dakujem za poklonu. To mi lichoti, ze ja a R.M :-)) Na novy album uz mame pripravene piesne - uz len nahrat. Nazov sme este neriesili a tym padom ani krstneho otca. Ak mate tip, tak nam napiste !
02.12.2014 10:36 - otázka od Ľuba
Lucka kedy zase zamierite do Košíc? Bola som na Vašom Šansónovom večere a bol to úžasný zážitok, rada by som išla zase. Čo takto Šansónové Vianoce okrem v Bratislave aj v Košiciach? Ďakujem, Ľubka z KE
Dobry den, Lubka, zavitala by som velmi rada, lebo na vychode najradsej spievam, ale mam male babo a starsie ma este len 3 roky, tak nemozem teraz robit velmi dlhe cesty. Budem tento rok v KE 12.12 spievat na Stromceku splnenych priani, tak aspon par piesni...
02.12.2014 10:33 - otázka od Július
Pripravujete nové CD? Bude žánrovo podobné ako posledné? Kedy by mohlo asi uzrieť svetlo sveta? tešíme sa,,, fanúšikovia z Trnavy
Dobry den, ano, pripravujeme, len teraz neviem slubit ziaden konkretny datum. Mam male dietatko a nechcem byt v casovom tlaku, takze ked sa nam podari nahrat, tak bude. Urcite sa neodklonim od sansonu. Aj ked, to co pisem, nie je klasicky sanson. Su tam prvky folkloru, klezmeru, balkanu atd...
02.12.2014 10:29 - otázka od Pavol
Pred nejakom časom som bruzdal po televiznich kanáloch narazil na Legendy popu kde ste spievala pesničku od hany hegerovej cely týždeň som si pospevoval až som si vašu hudbu začal vyhľadávať a hneť som sa zamiloval do chansonovej hudby vo vašom prevedení . Myslím že môžete byt hrdá že ste naučila 16 ročného chalana že hudba nemusí byt iba nejaká chytľavá melódia Ďakujem :D Mam aj na vás par otázok : V jednom rozhovore ste hovorila že vaša hudba sa postupne vyvíja môžeme čakať niečo ako projekt Moruša . Budete koncertovať aj na Slovensku možno okres Skalica. Premišlali ste na prespievanie niektorých pesničiek od Hany Hegerovej .Kedy bi sa malo objaviť vaše CD ???
Ahoj, ani nevies ako si ma teraz potesil :-) A este by som Ta chcela naucit, ze sanson moze mat tiez chytlavu melodiu, okrem toho, ze ma zmysluplny text. Koncertujeme na Slovensku viac nez v CR, ale teraz mam male dietatko, tak chvilku si musime dat pauzu. A prave tento rok by som chcela vyuzit na nahranie albumu, ktory uz mame pripraveny. A co sa tyka piesni H.H, tak na koncertoch niektore moje oblubene hravame.
02.12.2014 10:23 - otázka od Zuzana
Pekný deň, zaspievate v Advente 2014 v piatok v Nitre aj niečo od pani Hegerovej? Vaše CD o lásce, cti a kuráži je moje obľúbené, pripravujete s pánom Horáčkom spoluprácu aj v budúcnosti?
Dobry den, ano, budem spievat aj piesen, ktoru spievala H.Hegerova, aj ked nie je od nej :-), lebo ju napisal pan Dvorak a pan Kopta. O lasce, cti a kurazi bolo takym zavrsenim niekolkorocnej spoluprace s M.H, takze teraz chystame album, na ktory sa dostanu aj piesne, ktore tam nesmeli, lebo podmienkou bolo, ze vsetky texty budu od Michala.
02.12.2014 10:20 - otázka od Veronika
Dobrý deň,o chvíľu sú tu Vianoce tak už sa prichystávate na Vianoce?viete čo budete piecť?
Dobry den, uz sme sa zacali pripravovat. Dcerke som urobila adventny kalendar, urobili sme spolu adventny veniec a mame doma uz vetvicky vo vaze a piect budem pernicky.
02.12.2014 10:17 - otázka od Otec Stanislav
Plány Lucie Šoralovej na rok 2015?
Moje plany sa zmrskli na deti , deti a deti. A niekde medzi tym, by som chcela postupne pomaly nahrat novy album, ktory uz je pripraveny.
02.12.2014 10:16 - otázka od Jakub
Kto vás hudobne inšpiruje?
Joooj, toho je vela. Ale aspon par ludi.... Z.Navarova, Nerez, Nohavica, Kryl, piesne Hapku a Horacka, teda aj H. Hegerova, ktora ich krasne interpretuje, piesne J.Filipa v podani R.Mullera a dalsi....
02.12.2014 10:14 - otázka od Peter
Dobrý deň ste veľmi pekná žena!!!!
Ooooo, dakujem. Ste mily :-)
02.12.2014 10:14 - otázka od Pipo
mas radsej ponozky a tenisky alebo plazove zabky a bose nohy
:-) podla pocasia, predsa !
02.12.2014 10:13 - otázka od zwerina99
chodis na pedikuru
Nechodim ani na kozmetiku. Vsetko zvladam sama. Celkovo sa velmi nerada zverujem do opatery niekoho cudzieho. Je mi to neprijemne.
02.12.2014 10:12 - otázka od reynoso
vydrzala by si masaz celeho tela pavim perim
:-) urcite ano, ale len od jedneho jedineho cloveka na svete...
02.12.2014 10:11 - otázka od OGGY
mas rada masaze
Mam, ale moze mi ju dat len moj priatel alebo niekto koho velmi dobre poznam a doverujem mu. Na klasicke masaze nechodim.
02.12.2014 10:10 - otázka od THE ROCK
si stekliva na chodidlach
:-) to by si chcel vediet !
02.12.2014 10:10 - otázka od anabela
Ahoj Lucia, chcem sa ťa spýtať, že ako hovoríš doma po česky, alebo slovensky. Pýtam sa preto, že kto je v Čechách tak sa hned snaží mluviť. Pozdravujem ťa.
Ahoj, s cechmi hovorim po cesky a so slovakmi po slovensky. Na dieta hovorim rodnou recou, takze v tom ma pekny binec :-) A odkedy mam deti, tak stale castejsie hovorim po slovensky aj na priatela. Ale udrzujem si oba jazyky v takej forme, aby som ani jeden z nich neprznila.
02.12.2014 10:08 - otázka od Eva
Pekný deň Lucka, v prvom rade sa veľmi teším na Šansónové Vianoce, uvidíme sa po roku už v túto sobotu. Minulý rok bol koncert skvelým zážitkom. Zaspievate aj nejaké nové skladby oproti minulému roku? Ďakujem
Dobry den, dakujem za otazku. Som rada, ze sa Vam koncert pacil. Nam tiez :-) A preto ho zopakujeme, a ak sa nam bude pacit zas, tak z neho urobime tradiciu. Tento rok zahrame ochutnavku z noveho albumu a bude aj par prekvapeni v podobe hosti...

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu