Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zmenená slovenská speváčka Kristina: Wow, je z nej poriadna kočka!

Takto sa zmenila speváčka Kristína Peláková. Zobraziť galériu (21)
Takto sa zmenila speváčka Kristína Peláková.

BRATISLAVA – Ukázala sexi postavičku! Speváčka Kristína Peláková (27) sa výraznejším spôsobom dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka účasti v Eurovízii v roku 2010. Hoci nikdy nepatrila k slečnám, ktoré si potrpeli na imidž, rokmi na nej badať výrazné zmeny k lepšiemu. Napríklad na utorkovom krste jej nového CD a kalendára vyzerala v porovnaní s minulosťou ako iná žena.

Speváčka Kristína Peláková okrem svojho hlasu pútala v minulosti pozornosť aj staromódnym imidžom. Sympatická slečna totiž nie vždy vsadila na práve vhodný typ oblečenia. Jej outfity pôsobili staro a usadlo, pričom interpretkinu krásu vôbec nepodčiarkovali. Často si za ne musela vypočuť kritiku. To sa však rokmi zmenilo k lepšiemu.

Jej fanúšikovia si to mohli všimnúť aj na utorkovom krste nového albumu výberoviek s názvom Tie naj. Kristína sa na pódiu objavila v sexi trblietavých minišatách. To, že je z nej už iná žena, vidno aj na fotkách v jej novom kalendári, ktorý uviedla do sveta spolu so spomínaným cédečkom. Na záberoch pózuje ako profesionálka. Spýtali sme sa jej preto, ako sa pred objektívom cítila. 

„Veľmi dobre, fotenie som si užívala. Prezliekala som sa do krásnych šiat, líčili ma, skrátka úžasné. Občas sme síce makali od rána do večera, ale to nevadí,“ prezradila speváčka, ktorá  sa napriek postave modelky nikdy netúžila stať manekýnkou. „Nelákalo ma to. Myslím, že na to nemám najmä kvôli výške, odvetila Kristína. Hudobníčka pri vzniku kalendára nechcela, aby vyznel príliš strojene: „Zábery som sa snažila oživiť úsmevom. Cieľom bolo, aby mali charizmu a nepôsobili umelo. Sála z nich prirodzenosť a hudobný duch.“ 

Okrem vynoveného šatníka nedávno speváčka vylepšila aj farbu hrivy. Tá je teraz tmavšia a pôsobí ženskejšie - sexi. „Príčinou bolo nakrúcanie filmu, ktorý vznikal v lete. Režisérovou podmienkou bol prechod na tmavé vlasy,“ vysvetlila interpretka. Nevylučuje však, že budúci rok znovu zmení farbu. „Možno aj áno, uvidím,“ uzavrela tému úpravy imidžu Peláková. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej galérii.

Prečítajte si viac: Hviezdny večer Kristíny: Pokrstila platinovú výberovku, kalendár aj novú skladbu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu