Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská speváčka provokuje v posteli: Ukázala sexi postavičku v korzete!

Kristína Peláková Zobraziť galériu (15)
Kristína Peláková

BRATISLAVA - Z netýkavky sexi dračica! Speváčka Kristína, vlastným menom Kristína Peláková (28), sa za posledné roky poriadne zmenila. Naposledy zažiarila na televíznych obrazovkách v šou Tanec snov, kde sa jej podarilo ukázať sa fanúšikom aj v inom svetle. Z jemného a decentného dievčatka vyrástla zmyselná žena, čo predviedla aj vo svojom najnovšom klipe. Kráska totiž zahodila hanblivosť a odhalila svoju sexi postavičku v obtiahnutom korzete.

Speváčka Kristína bola donedávna považovaná za ženu s dievčenským výzorom, ktorá však často zvolila decentné až obstarožné outfity. V posledných rokoch sa ale pomaly mení na sexi kosť, čo dokázala aj v šou Tanec snov. 


Speváčka Kristina prekvapila: Takáto »drzá« ešte nebola!


Sympatická Kristína, ktorá je populárna aj u našich západných susedov, nedávno nakrúcala nový videoklip, v ktorom jej to mimoriadne pristane. Keďže sa známa brunetka pýši skvelou postavou a jej outfity na vystúpeniach sú čoraz odvážnejšie a úspornejšie, aj pri nakrúcaní videa vsadila na sexi oblečenie. V bielom  korzete a krátkych šortkách vynikol nielen jej štíhly driek, ale odhalila aj skvelo tvarované nohy.

Viac o videoklipe si prečítajte na www.hudba.sk>>

Kristína ukázala  v novom videoklipe aj sexi postavičku.
Zobraziť galériu (15)
Kristína ukázala v novom videoklipe aj sexi postavičku.

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu