Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kristina ukázala nohy v minikraťasoch, vykúkal aj zadoček: V uliciach ju strážil frajer!

Kristína Peláková sa ukázala v uliciach Bratislavy v miniatúrnych kraťasoch. Pozor na ňu musel dávať jej partner. Zobraziť galériu (5)
Kristína Peláková sa ukázala v uliciach Bratislavy v miniatúrnych kraťasoch. Pozor na ňu musel dávať jej partner. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Speváčka Kristína Peláková (27), známa len ako Kristina, si počas týždňa vyšla do ulíc Bratislavy. Kávičku na nábreží Dunaja si vychutnávala v spoločnosti PR manažérky Nory Krchňákovej a svojho partnera Mariána Kavuliča (36). Ten po celý čas musel dávať na svoju partnerku veľký pozor. Sympatická hudobníčka sa totiž po meste prechádzala v ultrakrátkych kraťasoch, ktoré odhaľovali jej nohy a miestami aj obrys zadočka.

Horúce letné počasie ľudí priam láka, aby si užívali slnečné lúče mimo svojich domovov. Niektorí sa vyberú do prírody či k vode, iní si príjemné chvíle vychutnávajú v uliciach Bratislavy. Medzi tých patrí aj Kristína Peláková. Mladú speváčku sme totiž pred pár dňami pristihli na nábreží Dunaja.

A nebola sama. Chutnú kávičku v jednom z miestnych podnikov si dopriala spolu s PR manažérkou Norou Krchňákovou. Spoločnosť robil interpretke aj partner Marián Kavulič, ktorý je zároveň aj jej manažérom. Po celý čas však na svoju polovičku musel dávať veľký pozor. Sympatická hudobníčka sa totiž do mesta vybrala v hriešne krátkych kraťasoch, ktoré odhalili jej nohy a len tak tak zahalili šťavnatý zadok. Niet preto divu, že sa za ňou obzrel nejeden muž...

Kristína Peláková sa nahodila do ultrakrátkych kraťasov a vybrala so do ulíc Bratislavy. Spoločnosť jej robil partner Marián.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Peláková sa nahodila do ultrakrátkych kraťasov a vybrala so do ulíc Bratislavy. Spoločnosť jej robil partner Marián.  (Zdroj: Topky.sk)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu