Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silvester na Markíze: Pribratá Csáková predviedla gýč, (ne)cudná Kristina odhalila bielizeň!

Ilona Csáková sa predviedla v gýčovom outfite, Kristine presvitala podprsenka. Zobraziť galériu (29)
Ilona Csáková sa predviedla v gýčovom outfite, Kristine presvitala podprsenka.

BRATISLAVA - Koniec roka patril hudbe! Televízia Markíza stavila vo včerajšom silvestrovskom programe na pesničkovú reláciu Chart Show, kam si pozvala hostí zo Slovenska aj z Čiech. Medzi odvysielanými hitmi nechýbalo ani Horehronie, pri ktorom sa interpretka Kristína Peláková (27) predviedla v zaujímavom kostýme. Cudná umelkyňa nečakane ukázala aj svoju bielizeň telovej farby. Zo zástupkýň našich susedov sa zas nedala prehliadnuť zaoblená Ilona Csáková (44). Taký gýč sa totiž len tak ľahko nevidí.

Zaujímavá voľba! Televízia Markíza počas silvestrovského večera siahla po relácii, ktorú zatiaľ vysielala len raz. Práve spevácka Chart Show ale ponúkala možnosť sústrediť na koniec roka čo najviac hviezd do jedného programu. Medzi pozvanými umelcami nechýbali napríklad Helena Vondráčková, Beáta Dubasová, Lucie Bílá či Michal David.

Spomedzi mladších spevákov sa predviedla Kristina so svojím hitom Horehronie. Na vystúpenie si tmavovláska zvolila kostým v podobnom štýle ako kedysi na Eurovíziu. Ale odhalila sa trochu viac – skrátila sukňu a vršok mala o čosi priesvitnejší. Vnady však ukazovať nechcela, a tak sa jej pod priehľadnou látkou črtala telová podprsenka. 

Z hostí od našich susedov najviac pozornosti pútala Ilona Csáková. Umelkyňa je známa bojovníčka s nadbytočnými kilami, v správnom oblečení by však mohla aj ona zažiariť. To sa ale nestalo. Gýčové vzory na šatách jej pridali na objeme a do silvestrovskej galašou sa príliš nehodili. Dierkované čižmy zas pôsobili z hľadiska materiálu dosť lacno. A hoci sú opäť v kurze, na speváčke vyzerali akosi staromódne. Celkový výzor známa Češka zachránila iba peknou vizážou a upravenými vlasmi. 

Zábery zo silvestrovského programu si môžete pozrieť v našej GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu