Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sukničkár Mareš na love v Bratislave: Aha, ako balil sexi Slovenku!

Moderátor Leoš Mareš v Bratislave balil slovenskú missku. Zobraziť galériu (13)
Moderátor Leoš Mareš v Bratislave balil slovenskú missku.

BRATISLAVA – Nedá si pokoj! Český moderátor Leoš Mareš (38) miluje ženy a po jeho boku sa ich už vystriedalo dosť, hoci je oficiálne stále ženatý. V posledných rokoch sa jeho meno skloňuje v súvislosti s modelkou Petrou Faltýnovou (36), s ktorou sa už viackrát rozišiel. Aktuálne by mali byť opäť spolu. No my sme tvár markizáckeho Hlasu Česko Slovenska prichytili s inou kráskou, ktorú sa snažil zbaliť. Na nábreží Dunaja sa túlil k sexi Slovenke.

Baliť ženy, to mu fakt ide! Hoci je moderátor Leoš Mareš stále ženatý, po jeho boku sa už roky strieda jedna modelka za druhou. Naposledy vykrikoval do sveta, že je zamilovaný do Petry Fatýnovej. S tou sa však už asi trikrát rozišiel a opäť „zišiel”. Posledné správy od susedov hovorili o tom, že sú znovu pár.  

Otázkou je, či svoj vzťah v tichosti opäť neskončili. Podľa všetkého si totiž Leoš už vyhliadol novú krásku. Sebavedomého moderátora sme pred pár dňami prichytili na nábreží Dunaja, ako si približne dve hodiny hrkúta exotickou brunetkou. Išlo o finalistku Miss Universe SR 2009 Jasmínu Alagičovú, ktorá v tom čase získala titul Miss Media. Aktuálne má vraj veľké šance dostať flek ako moderátorka vo Fashion TV. Zujímavé je, že kráska dokonca svojimi črtami trochu pripomína práve Faltýnovú. 

„Hovoril jej, že si ju všimol už dávnejšie na Instagrame. Normálne ju balil,” tvrdí náš zdroj, ktorý sedel len kúsok od tejto dvojice. Leoš a Jasmína sa k sebe túlili a nechýbali medzi nimi ani jemné dotyky. Len čo však moderátor zbadal, že ho niekto fotí, bolo mu to veľmi nepríjemné.

Dôvodov môže byť viacero. Jedna možnosť je, že stále randí s Petrou a v Bratislave si užíval poza jej chrbát. Alebo sa opäť rozišli a z nejakého dôvodu to nechcú oznámiť verejne. Časom sa ale ukáže, ako to naozaj je... 

Mohlo by vás zaujímať: 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu