Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto je najkrajšia Slovenka? Veď sa na seba už vôbec nepodobá!

Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová sa zmenila. Zobraziť galériu (12)
Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová sa zmenila.

BRATISLAVA - Poriadne sa zmenila! Najkrajšou Slovenkou v súťaži Miss Universe SR 2013 sa stala Jeanette Borhyová (23). Odbornú porotu zaujala ako blondínka so štíhlou figúrou. Dva roky po zisku titulu ju však už mnohí nespoznávajú. Z krásky je totiž brunetka a – ako napísali bratia Česi – trošku „oplácaná”.

Úplne iná! Jeanette Borhyová vyhrala pred dvomi rokmi súťaž krásy ako blondína s parádnou postavičkou. Na propagačných či modelingových záberoch vyzerala úplne skvelo.

Dnes ju však mnohí ani nespoznávajú. Na módnej prehliadke koncom týždňa sme si ju ani my nezaradili k známym tváram. Až na niekoľký pohľad bolo jasné, že po móle sa naozaj prešla Jeanette. 

Misska si totiž nechala prefarbiť vlasy, čo ju úplne zmenilo. Ako tmavovláska pôsobí akosi prísnejšie a nie je tak ľahko zapamätateľná. Navyše sa zdá, že jej figúra už tiež nie je to, čo bývala. Česi pri jej fotografiách uviedli, že zo sexi blondínky sa stala tuctovou brunetkou a aktuálne pôsobí „oplácane”. 

Samotná Borhyová to istým spôsobom po módnej šou vysvetlila na svojom instagrame. „Modelingové záležitosti som vyradila z môjho života a venujem sa už skôr len škole, športu, tancu a samozrejme vnútornej organizácii Miss Universe,” napísala s tým, že na móle sa objavila len kvôli návrhárke, ktorej prácu obdivuje. 

Viac o téme: Jeanette Borhyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu