Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Fuuu, je z nej chalan: Toto že je sexi Štumpfová z markizáckeho Let´s Dance?!

Katarína Štumpfová sa zviditeľnila vďaka tanečnej šou Let´s Dance (vpravo). Ako pätnásťročná sa podobala na chalana (vľavo). Zobraziť galériu (9)
Katarína Štumpfová sa zviditeľnila vďaka tanečnej šou Let´s Dance (vpravo). Ako pätnásťročná sa podobala na chalana (vľavo).

BRATISLAVA - Zo škaredého káčatka sexi labuť! Tanečnica z markizáckej šou Let´s Dance Katarína Štumpfová (28) má rozhodne zmysel pre humor. A nebráni sa ani žartom na vlastnú adresu. Dôkazom je fotografia, ktorú si pred pár dňami pridala na sociálnu sieť. Archívny záber podobného typu by mnohé dámy na jej mieste určite nikdy nevytiahli z ukrytého rodinného albumu. A nieto sa ňou ešte verejne pochválili. Snímka zachytáva blondínku ako pätnásťročnú dievčinu s červenými vlasmi. Fešanda na nej pripomína skôr hanblivé chlapča ako zvodnú tanečnicu.

Na nepoznanie! Katarína Štumpfová, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej  tanečnej šou Let´s Dance, pred pár dňami prekvapila svojich fanúšikov. Na sociálnej sieti si zverejnila fotografiu z minulosti, na ktorej má krátke červené vlasy a výrazné tmavé obočie. „Keď som mala 15 rokov a chcela som mať aerodynamický tvar účesu na tanečné súťaže. Amen,“ napísala vtipne k snímke.

Len málokto by po vzhliadnutí tohto záberu tipol, že ide o známu krásku, ktorá svojím sexepílom ohurovala divákov pred pár rokmi v markizáckej tanečnej šou. Štumpfová totiž na fotografii vyzerá ako chlapča, čo si všimol aj jej kolega - tanečník Tomáš Surovec. „Aký chalan,“ okomentoval záber. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu