Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nedávno boli s Karin Haydu milenci, dnes sa obchádzajú: Náhoda alebo cielená ignorácia?!

Exmilenci Martin Rác a herečka Karin Haydu. Zobraziť galériu (10)
Exmilenci Martin Rác a herečka Karin Haydu.

BRATISLAVA – Nestretli sa! Herečka Karin Haydu (37) a podnikateľ Martin Rác tvorili v minulosti pár. Trojročný vzťah sa však rozpadol pätnásť mesiacov po tom, čo majiteľa autoservisu v roku 2011 uväznili. Bývalí partneri si pred pár dňami vyrazili do spoločnosti. A vyzerá to tak, že si zámerne vybrali rozdielne podujatia, aby sa vyhli jeden druhému.

Herečka Karin Haydu v roku 2011 prežila šok, keď jej vtedajšieho partnera - podnikateľa Martina Ráca, uväznili kvôli machináciám s autami. Hoci bola presvedčená o jeho nevine, trojročný vzťah po komplikovanom fungovaní cez mreže stroskotal. Pred rokom však jej bývalú lásku z väzby prepustili. Mnohí preto čakali, že to dvojica opäť skúsi. A to nielen kvôli sebe, ale aj kvôli dcérkam Vanesse a Charlotte, ktoré si spolu vynikajúco rozumeli. No nestalo sa tak.

Aktuálne totiž herečka randí s generálnym riaditeľom poisťovne Rastislavom Podhorcom, Martin Rác sa zas dal dokopy s mladou východniarkou Damiánou. A ako sa zdá, vzťahy medzi expartnermi vychladli. Príkladom môže byť situácia z tohto týždňa. Keď sa v ten istý deň konali v centre Bratislavy dva krsty kníh, niekdajší milenci si ich takpovediac rozdelili. Zatiaľ čo Karin išla podporiť kamarátkinu publikáciu Hurá, nešibe len mne, Martin sa so svojou dcérou a s novou láskou vybral na predstavenie detskej kuchárky. Hoci by ilustrované dielo o varení určite zaujalo aj herečkinu ratolesť Vanessu, podujatie radšej oželela. Či išlo o zámer alebo náhodu, vie len ona.

Zaujímavé tiež bolo Rácovo správanie sa na krste, ktorého sa zúčastnil. Počas takmer celej akcie sa skrýval za reklamnými pútačmi a s nikým okrem svojej partnerky veľmi nekomunikoval. Úsmev nahodil až na nášho fotografa, keď ho pristihol, ako si odnáša rovno päť kusov novej knižky pre deti s názvom Z hrnca do rozprávky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu