Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmilenec Karin Haydu má v posteli novú ženu: Mladšiu šťavnatú východniarku!

Martin Rác má po herečke Karin Haydu opäť brunetku, ale mladšiu. Zobraziť galériu (9)
Martin Rác má po herečke Karin Haydu opäť brunetku, ale mladšiu.

BRATISLAVA - Bol to zrejme osud! Karin Haydu (37) tvorila pár s Martinom Rácom (37) tri roky, no rozišli sa počas jeho pobytu vo väzení. Pred pár mesiacmi bol ale majiteľ autoservisu spoza mreží prepustený a do cesty mu prišla mladá Damiána D. (28). Zaujímavé je, že tmavovlasá východniarka sa do hlavného mesta presťahovala len krátko predtým. Topky.sk zistili o herečkinej náhradníčke viac.

Vkus nezmenil! Martin Rác bol tri roky zadaný s herečkou Karin Haydu. Každý z nich mal dcérku a spoločne vytvorili fungujúcu rodinu. V roku 2011 bol však majiteľ autoservisu uväznený a po 15 mesiacoch nasledoval aj rozchod. 

Zdá sa však, že osud akoby chcel Martinovi všetko vynahradiť. Po novembrovom prepustení totiž spoznal ďalšiu sexi tmavovlásku. Damiána D. sa pritom prisťahovala do Bratislavy len krátko predtým. Pochádza z východu Slovenska, kde pôsobila v rodinnej firme spolu so svojím otcom. „Už sa tomu nevenuje, má novú prácu,” prezradil nám náš zdroj. 

Zaujímavé je, že tmavovláska aktuálne pracuje práve pre súdny systém, ktorý jej partnerovi pripravil toľko krušných chvíľ. Ako sme však zistili, Damiána nemá na starosti trestné záležitosti, ale civilnú a obchodnú agendu. A vo voľnom čase sa príťažlivá úradníčka zaujíma o módu a kozmetiku.

Hlavné mesto evidentne naplnilo všetky jej očakávania v rámci profesného aj osobného života. „Našla som v sebe ten neopísateľne krásny pocit pokoja a spokojnosti a úsmev mi stále nezmizol,” napísala na sociálnu sieť v čase, kedy sa rodila jej láska s Martinom Rácom. Od východniarky sme chceli vedieť o ich vzťahu viac, no na naše otázky nereagovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu