Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľký konflikt v rodine slovenského miliardára: Hatina sa pobil s Mendrejovej otcom!

Denisa Mendrejová s partnerom Slavomírom Hatinom ml. a otec Ivan Mendrej. Dnes si rodina nevie prísť na meno. Zobraziť galériu (12)
Denisa Mendrejová s partnerom Slavomírom Hatinom ml. a otec Ivan Mendrej. Dnes si rodina nevie prísť na meno. (Zdroj: paparaci.sk/Ján Zemiar, )

BRATISLAVA – Šarvátka, aká sa u nás len tak nevidí! V rodine bývalej kráľovnej krásy Denisy Mendrovej (28) to v poslednom období poriadne vrie. Príčinou sú dlhodobo pretrvávajúce nezhody. Tie vyvrcholili pästným konfliktom medzi modelkiným otcom Ivanom Mendrejom a bohatým snúbencom Slavomírom Hatinom ml. (39). Prvý spomínaný skončil s otrasom mozgu, druhý má zlomenú kľúčnu kosť.

Rodinnej idylke je definitívny koniec! Medzi známymi rodinami Hatinovcov a Mendrejovcov sa toho za posledný rok veľa zmenilo. Namiesto spoločných dovoleniek a tešenia sa z vnučky Grétky sa osočujú. No nielen to. Nedávno dokonca došlo k pästnému súboju. Ako informuje týždenník Plus 7 dní, otec známej krásky Denisy Mendrejovej sa pobil s jej partnerom Slavomírom Hatinom ml. Šarvátka sa medzi oboma aktérmi odohrala na verejnosti uplynulý víkend na Donovaloch. 

Mendrej tvrdil, že ho napadol podgurážený potenciálny zať, ktorý mu spôsobil tri krvavé rany na čelovej kosti a otras mozgu. „Netuším, aký bol dôvod toho útoku, keďže s pánom Hatinom a mojou dcérou už vyše roka nekomunikujem. Keď sa s niekým nebavíte, logicky nemôžete mať medzi sebou žiaden konflikt,“ povedal Mendrej pre týždenník Plus 7 dní.

Vzťahy medzi rodinami sa údajne zhoršili po tom, čo sa otec bývalej Miss rozviedol s manželkou Dankou a našiel si mladšiu priateľku. „Slavovi sa veľmi nepáčilo, že sa rozchádzam s manželkou, mal s tým veľký problém. Potom sa začal do našich vzťahov montovať so svojimi právnikmi. Vzťahy v rodine rozvrátil natoľko, že dnes sa nikto s nikým nerozpráva,“ odvetil Mendrej. 

Známa kráska Denisa Mendrejová  si vraj odvtedy nevie prísť s otcom na meno. Zaujímalo nás, ako vníma celý incident ona. „Vôbec to nebolo tak, ako tvrdí otec. On sa teraz hrá na chudáka a snaží sa to celé otočiť vo svoj prospech. On napadol Slava, nie naopak. Môj partner má ťažké zranenie, z ktorého sa bude liečiť mesiace. Má zlomenú kľúčnu kosť,“ tvrdí Denisa, ktorá má na svojho rodiča naozaj ťažké srdce.

„Otec bol pod vplyvom alkoholu, nie Slavo. Toto bol posledný klinec do rakvy. Nechcem sa k tomu príliš vyjadrovať. Nebola som pri tom incidente priamo, hoci som bola v areáli. Bude sa to celé riešiť právne,“ odvetila mladá mamina, ktorá sa s otcom nebaví už vyše roka.

Zaujímalo nás, či je dôvodom celkovo napätej atmosféry rozvod jej rodičov. „Nie, je normálna vec, keď sa dvaja ľudia rozídu. Sme dospelí. Dôvod je to, ako sa otec správa. Nemá absolútne záujem o mňa a ani moju dcéru,“ odvetila smutne Mendrejová, ktorej otec v minulosti s jej partnerom vraj skvelo vychádzal. Hoci on teraz tvrdí, že dcériným vzťahom s boháčom nebol nikdy nadšený. „Je to blbosť. Oni spolu chodili von, boli kamaráti,“ rozhorčene odvetila kráska a dodala na záver: „On nevie prežiť, že sa Slavo postavil na maminu stranu. Nepáčilo sa mu, ako sa otec správa. Je to smutné, je to môj otec. No keď sa dospelý človek nevie správať, niet čo dodať.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu