Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táňa Pauhofová: Na ruke záhadný prsteň, na nohách zvláštne nohavice!

Tatiana Pauhofová pútala pozornosť aj svojimi dlhými nohavicami a záhadným prsteňom na ruke. Zobraziť galériu (20)
Tatiana Pauhofová pútala pozornosť aj svojimi dlhými nohavicami a záhadným prsteňom na ruke. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Tatiana Pauhofová (31) bola hlavnou hviezdou utorkového večera v rámci stretnutia Herial Ladies Clubu. Prítomným dámam čo-to porozprávala o svojom živote. No to nebolo jediné, čím ryšavka pútala pozornosť. V priestoroch bratislavskej Reduty sa totiž objavila v kostýme, pri ktorom zrejme neodhadla veľkosť - snehobiele nohavice totiž doslova vláčila po zemi. Pohľady prítomných pútal aj šperk na jej ľavej ruke. Prsteň s očkom až príliš pripomínal zásnubný prsteň.

V utorok sa v priestoroch bratislavskej Reduty konalo už tradičné stretnutie dámskeho spoločenstva Herial Ladies Club. Pozvanie na obľúbenú spoločenskú udalosť prijala aj Tatiana Pauhofová, ktorá bola hlavnou hviezdou večera. No nielen preto si herečka vyslúžila veľa pozornosti. Známa ryšavka zaujala aj svojím výzorom. 

Umelkyňa sa obliekla do snehobieleho kostýmu, ktorý doplnila modrými lodičkami. No akosi neodhadla dĺžku nohavíc. Tie totiž boli zrejme vyrobené pre ženy s o trochu dlhšími nohami, ako má Táňa. A tak svoj spodok outfitu vláčila po zemi. 

No to zďaleka nebolo jediné, čím Pauhofová pútala pozornosť. Pohľady prítomných hostí si vyslúžil aj ligotavý prsteň na jej ľavej ruke. Nápadne totiž pripomínal zásnubný šperk. No keď sme sa s herečkou chceli na túto tému porozprávať, odbila nás s tým, že zasnúbená nie je. Ako je to naozaj, vie zrejme len ona a jej partner. 

Takýto prsteň sa počas večera Tatiane Pauhofovej ligotal na prste ľavej ruky. Ona popiera, že by išlo o zásnubný.
Zobraziť galériu (20)
Takýto prsteň sa počas večera Tatiane Pauhofovej ligotal na prste ľavej ruky. Ona popiera, že by išlo o zásnubný.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu