Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česi nespoznávajú známu Slovenku: Zo sexi ryšavky šereda!

Tatiana Pauhofová sa na divadelných doskách zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (9)
Tatiana Pauhofová sa na divadelných doskách zmenila na nepoznanie.

BRATISLAVA – Poriadna zmena! České Divadlo Bez zábradlí každoročne pozýva na svoje dosky aj slovenské súbory. Aktuálne sa tam hralo predstavenie, v ktorom hviezdi u našich susedov čoraz populárnejšia Tatiana Pauhofová (31). Tentoraz ju ale vôbec nespoznávali. Namiesto sexi ryšavky sa im totiž ukázala akási škrata.

Jej krása sa vytratila! Tatiana Pauhofová je v poslednom období čoraz viac žiadaná u našich západných susedov. Českí diváci si ju obľúbili kvôli hereckému umeniu, ale očarila ich aj svojím vzhľadom. Tí, ktorí si chceli oslnivú ryšavku vychutnať na doskách pražského Divadla Bez zábradlí, ale teraz neverili vlastným očiam. 

V predstavení Antigona v New Yorku totiž známa Slovenka hrá bezdomovkyňu navlečenú do niekoľkých vrstiev oblečenia a jej krivky teda rozhodne nevyniknú. A krásnu hrivu zas skrýva pod parochňou. Zo sexi fešandy sa tak razom stala šeredka. „Na javisku je naozaj na nepoznanie,” uviedol český portál Super.cz. Vy by ste pri prvom pohľade uhádli, kto sa skrýva za výzorom ženy z ulice? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu