Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenský promi pár zmenený na nepoznanie: 6 rokov s nimi urobilo divy!

Kristína Farkašová a Juraj Hajdin sa za 6 rokov zmenili doslova na nepoznanie. Zobraziť galériu (12)
Kristína Farkašová a Juraj Hajdin sa za 6 rokov zmenili doslova na nepoznanie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Páni, veď to snáď ani nie sú oni! Toto si pri pohľade na zábery staré 6 rokov povie zrejme mnoho našich čitateľov. V archíve sme totiž našli zábery Kristíny Farkašovej (32) a jej terajšieho partnera Juraja Hajdina (37) z čias, keď ešte ani netvorili pár. A treba povedať, že dvojica sa odvtedy poriadne zmenila - doslova na nepoznanie. Veď posúďte sami.

Človek si ani neuvedomí, ako veľmi sa mení, kým sa nepozrie na staré fotky. A platí to aj pri známych osobnostiach. Keď sme sa totiž pohrabali v našom archíve a našli zábery herečky Kristíny Farkašovej a jojkárskeho redaktora Juraja Hajdina, zostali sme prekvapení. Rodičov dvojičiek Matildy a Ely by na snímkach z roku 2008 spoznal naozaj len málokto.

Najväčším prekvapením je snáď fakt, že Kristína v tom čase vôbec nenosila ryšavé vlasy, ktoré sú dnes pre ňu priam poznávacím znamením. Pred šiestimi rokmi ale experimentovala s bordovou farbou. Herečka nepútala pozornosť ani výrazným mejkapom - tvár, ktorú zdobil ligotavý piercing v nose, si líčila skôr decentne. 

Čas sa viditeľne podpísal aj na známom jojkárovi. Mladú tvár spred rokov dnes zahaľuje mužná brada, ku ktorej pribudli dioptrické okuliare. Čo sa však doposiaľ nezmenilo, sú Hajdinove dlhé vlasy. Tých sa totiž televízny redaktor za tie roky nevzdal. Naďalej sú pre neho typickým znakom.  

Herečka Kristína Farkašová v roku 2008 a dnes.
Zobraziť galériu (12)
Herečka Kristína Farkašová v roku 2008 a dnes.  (Zdroj: Topky.sk)

Jojkársky redaktor Juraj Hajdin pred šiestimi rokmi a v súčasnosti.
Zobraziť galériu (12)
Jojkársky redaktor Juraj Hajdin pred šiestimi rokmi a v súčasnosti.  (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu