Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ukázala prsia i sexi telíčko: Farkašová z Tajných životov s nahotou nemá problém!

Kristína Farkašová z Tajných životov sa pred kamerou vyzliekla už viackrát. Zobraziť galériu (18)
Kristína Farkašová z Tajných životov sa pred kamerou vyzliekla už viackrát.

BRATISLAVA – Vyzliekla sa pred kamerou a nie raz! Herečka Kristína Farkašová (32), ktorá momentálne účinkuje v úspešnom seriáli verejnoprávnej televízie Tajné životy, nemá problém ani po pôrode ukázať svoju sexi postavičku v bielizni. Úloha mileniek či ľahkých žien jej jednoducho prischla. V minulosti však odhalila pred kamerami oveľa viac.

Nahé prsia i sex priamo pred kamerami! Charizmatická ryšavka Kristína Farkašová momentálne účinkuje v seriáli RTVS Tajné životy, kde opäť hrá rolu milenky. Jej postava Ivona Mrázová je kolegyňou a zároveň milenkou Juraja Lustiga (Vlado Kobielsky), ktorému sa snaží za každú cenu rozbiť rodinu a získať ho pre seba.

V mnohých zvádzajúcich scénach herečka odhaľuje aj čo-to zo svojej sexi postavy. Farkašová nemá problém ani po narodení dvojičiek ukázať sa pred divákmi v spodnej bielizni. „Bol to zvláštny pocit po pôrode, však žena sa zmení aj psychicky, aj vizuálne. Ale ja mám na to veľmi dobrú pomôcku, keď ide o takéto veci. Keď sedím v spodnej bielizni, čo považujem už za vyzlečená, tak si hovorím nahlas: Som v plavkách, som v plavkách. Veľmi to pomáha,“ povedala nám červenovlasá herečka.

Kristína je známa tým, že dostáva stále typovo rovnaké úlohy. „Nebolo mi to nepríjemné hrať takú ženu. Doma chodím v teplákoch, tak aspoň  tam sa trochu cítim sexi. Aj keď už je pre mňa ťažké hrať 28. krát takú, lebo ja som neustále do takých úloh obsadzovaná, ako sú milenky či ľahké ženy,“ vyjadrila sa herečka, ktorá sa v minulosti objavila vo viacerých filmoch nahá. Napríklad v roku  2005 v slovenskom seriáli Rodinné tajomstvá, kde jej nerobila žiadny problém milostná scéna s Martinom Mňahončákom, či v českých Poutach z roku 2009, kde sa tiež obnažila. Ako sa zdá, Kristíne rola vyzlečenej milenky jednoducho pristane. Zábery si môžete pozrieť v našej GALÉRII

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu