Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Janette Drapáková psychicky na dne: Tajomstvo jej trápenia!

Janette Drapáková Zobraziť galériu (8)
Janette Drapáková

BRATISLAVA - Toto neustála! Manželka bývalého lídra skupiny Metalinda Paľa Drapáka (49) Janette (44) je momentálne nezamestnaná. Hoci pred rokom pracovala, náročný džob psychicky nezvládla. Po pol roku preto od zamestnávateľa utiekla. Na pohode jej neprispeli ani zdravotné problémy.

Janette Drapáková sa zviditeľnila nielen manželstvom so známym hudobníkom Paľom Drapákom, ale aj účinkovaním v jojkárskej šou Celebrity camp. Aktuálne sa však na výslní popularity neohrieva. Skôr naopak, trápi ju fakt, že sa nemôže zamestnať. „Som teraz doma, nepracujem. Občas pomáham Paľkovi s jeho kšeftami,“ prezradila nám blondínka.

Pred rokom bolo však všetko inak. Drapáková zarezávala v liečebno-výchovnom sanatóriu v Senci. To sa zameriava na poskytovanie odbornej pomoci chlapcom s poruchami správania sa. No toto prostredie bolo pre bývalú predavačku kameňom úrazu. A dostalo ju do obrovskej nepohody. „Vydržala som tam iba pol roka. Nevedela som byť zlá. Výchova musela byť prísna. Psychicky ma to ničilo,“ vyznala sa nám so smútkom v hlase hudobníkova manželka.

Na duševnej pohode jej nepridávali ani zdravotné problémy. Janette totiž trpí nevyliečiteľnou chorobou - porfýriou. Tá sa prejavuje bolesťami brucha a nôh. Dokonca sa stalo, že kvôli kompliáciám upadala do bezvedomia. Aktuálne je však jej stav po rokoch trápenia konečne stabilizovaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu