Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Geissenová má u nás dvojníčku: Táto známa Slovenka akoby jej z oka vypadla! A teší ju to!

Carmen Geiss a Janette Drapáková sú si naozaj podobné. Zobraziť galériu (9)
Carmen Geiss a Janette Drapáková sú si naozaj podobné.

BRATISLAVA - Ako vajce vajcu! V našich zemepisných šírkach asi niet človeka, ktorý by nepoznal svojských milionárov zo šou Geissenovci. Reláciu, v ktorej párik odhaľoval svoje súkromie, vysielala aj televízia Joj. Zaujímavé je, že nežnejšia polovička dvojice - Carmen Geiss (50), má na Slovensku dvojníčku. Pozrite, kto vyzerá ako jej verná kópia.

Akoby ich jedna mater mala! Carmen Geiss je známa vďaka šou Geissenovci, v ktorej spolu s manželom Robertom prezentujú, v akom luxuse si žijú. Bývalá Miss Fitness zaujala mnohé Slovenky nielen svojím exhibicionizmom, ale aj neuveriteľnou schopnosťou míňať manželove peniaze.

Jednou z fanúšičiek známej Nemky je aj manželka bývalého lídra skupiny Metalinda Paľa Drapáka - Janette. Tá dokonca niekedy pôsobí, akoby ukecanej blondíne z oka vypadla. Dôkazom môže byť aj fotografia, na ktorej pózuje v tyrkysovej blúzke s odhalenými plecami a rozpustenou hrivou. V porovnaní so záberom známej boháčky v podobnom odeve a s takmer identickým účesom by ste si mohli jednu s druhou bez problémov pomýliť.

Ako nám samotná Janette prezradila, jej okolie ju už na tento fakt upozornilo. „Veľa ľudí mi už povedalo, že sa podobáme,“ priznala bez okolkov manželka hudobníka, ktorá nemeckú milionárku nesmierne obdivuje. „Mám ju veľmi rada, rovnako ako aj jej štýl obliekania sa. Páčila sa mi ich šou. Keby som mala toľko prachov čo oni, aj ja sa tak obliekam. Dokonca máme aj podobný hlas, keď zakričím Róóóóbert, znie to rovnako, ako keď kričí ona,“ smiala sa Janette. Tá by si so svojou slávnejšou dvojičkou mohla zaspievať aj duet. Drapáková si totiž v minulosti splnila životný sen, keď s manželom nahrali spoločnú skladbu.

VIDEO: Letný hit Carmen Geissenovej.

Carmen Geiss - My City - Miami - HD

VIDEO: Paľo Drapák - Život karty mieša (vo videoklipe vystupuje aj Janette). Hoci si spolu manželia aj zaspievali duet s názvom Každá trampota má svou mez, nie je k nemu klip.

Palo Drapak Zivot kraty miesa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu