Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Utajené tehotenstvo markizáčky: Porodí už každú chvíľu!

Dominika Kvasnicová Gidová sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (10)
Dominika Kvasnicová Gidová sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou.

BRATISLAVA - Ďalšie dieťa na ceste! Exrosnička Dominika Kvasnicová Gidová (27) sa pred pár mesiacmi pripomenula markizáckym divákom v seriáli Chlapi neplačú. Odvtedy sa však v jej živote udiala veľká životná zmena. Ako sme totiž zistili, blondínka je aktuálne vo vysokom štádiu tehotenstva. Čoskoro by k jej dcére Sofii mal pribudnúť do rodiny aj vytúžený chlapec.

Dominika Gidová na poste rosničky nepôsobí už tri roky. Pred pár mesiacmi sa však do Markízy vrátila - tentoraz ako herečka. Blondínka si zahrala v seriáli Chlapi neplačú. Momentálne však už na prácu nemyslí. Ako sme totiž zistili, čoskoro budú jej kroky po druhý raz smerovať do pôrodnice. 

Rok a pol stará Sofia by mala každú chvíľu dostať súrodenca. „Áno, je to pravda, v najbližších dňoch by sa nám mal narodiť chlapček,” priznala topkám exmoderátorka. Podľa našich informácií po synovi túžil najmä Dominikin manžel Miloš, ktorému by sa teda mal splniť jeho sen. „Malý sa bude volať po manželovi, teda Miloško. Sme radi, že budeme mať párik a hneď po sebe. Zo začiatku to bude určite náročné, ale aspoň sa budem môcť potom už nastálo vrátiť do pracovného kolobehu,” uzavrela tému Gidová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu