Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajomstvo exmarkizáčky odhalené: Prvýkrát ukázala svoju lásku!

Dominika Kvasnicová Gidová pred mesiacom porodila syna Miloša. Zobraziť galériu (7)
Dominika Kvasnicová Gidová pred mesiacom porodila syna Miloša.

BRATISLAVA - Teší sa z chlapca! Dominika Kvasnicová Gidová (27) sa pred pár rokmi zviditeľnila ako markizácka rosnička. Aktuálne ale blondínka nepracuje na televíznej kariére, namiesto toho rozšírila svoju rodinku. Pred mesiacom totiž porodila svoje druhé dieťa - syna Miloša. Prvýkrát ho však verejne ukázala až teraz - na topkách.

Je z nej dvojnásobná mamina! Dominika Kvasnicová Gidová sa do šoubiznisu uviedla ako rosnička. Po odchode z Markízy sa však z očí verejnosti vytratila. A práve vtedy sa udiali najväčšie zmeny v jej živote - vydala sa a neskôr porodila dcérku Sofiu. 

Ako sa nám ale podarilo zistiť, do rodiny už pribudol aj chlapec. „Miloško sa narodil 24. októbra o 14:17 s mierami 3450 g a 53 cm,” prezradila nám blondínka. Na rozdiel od prvého náročného pôrodu išli veci tentoraz trochu rýchlejšie. „Bolo to určite lepšie ako pri Sofinke. Trvalo to ‚iba‛ 4 hodiny. Aj keď boli nekonečné,” zdôverila sa nám Dominika. 

Medzi potomkami bývalej markizáčky je rozdiel necelých dvoch rokov, a tak majú doma naozaj veselo. „Našťastie je ale Mimík zatiaľ veľmi dobré a pokojné bábätko. No musím sa priznať, že už sa teším, kedy nabehnem do pracovného kolobehu. Dve deti dajú zabrať oveľa viac než hocijaká práca. Keď som vstávala o štvrtej ráno do Telerána, myslela som, že viac už unavená byť nemôžem,” povedala pre topky.sk Gidová. „Napriek tomu je to ale pre mňa aj manžela krásne obdobie a som vďačná za túto moju úžasnú rodinku,” dodala na záver.

Dominika Gidová je mamou takmer dvojročnej Sofie a mesačného Miloša.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Gidová je mamou takmer dvojročnej Sofie a mesačného Miloša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu