Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Herečka z Chlapi neplačú sa vydala: Vzala si o 7 rokov mladšieho kolegu!

Júlia Horváthová sa v sobotu vydávala. Zobraziť galériu (12)
Júlia Horváthová sa v sobotu vydávala.

BRATISLAVA - Už je manželkou aj v realite! Júlia Horváthová (34) je známa zo seriálu Chlapi neplačú ako Beáta Papúchová, žena nepraktického a pohodlného Ruda. V skutočnom živote si však blondínka vybrala za životného partnera šikovného muzikálového herca Jakuba Ružičku (27), s ktorým už má aj dcérku Hanku (4). A počas tejto soboty už svoj vzťah po približne šiestich rokoch aj zoficiálnili. Z umelkyne bola nevesta v tradičných bielych šatách, ale s príchuťou folklóru.

Zaujímavá nevesta! Počas uplynulej soboty sa do svadobného obliekla Júlia Horváthová, ktorá hrá Beátu v seriáli Chlapi neplačú. Herečka si zvolila na svoj veľký deň pomerne jednoduché biele šaty, no ozvláštnila ich stuhami, aké sú dobre známe každej folkloristke. A vo vlasoch sa jej skvel neprehliadnuteľný kvetinový veniec. 

Blondínka okolo tretej poobede v bratislavskom Zichyho paláci povedala svoje áno hereckému kolegovi Jakubovi Ružičkovi, ktorý je od nej o sedem rokov mladší. Novomanželia sa zoznámili počas skúšok muzikálu West Side Story a po dvoch rokoch vzťahu sa im narodila dcérka Hanka. 

Júlia Horváthová v Zichyho paláci pri čakaní na ženícha.
Zobraziť galériu (12)
Júlia Horváthová v Zichyho paláci pri čakaní na ženícha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu