Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvrátená strana života Joža Ráža: Miliónové dlhy a exekúcia!

Jožo Ráž má kvôli podnikaniu stále hlavu v smútku. Zobraziť galériu (6)
Jožo Ráž má kvôli podnikaniu stále hlavu v smútku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nechal sa napáliť! Frontman skupiny Elán Jožo Ráž (59) sa pred rokmi dal zlákať na podnikanie. S kamarátom si založili firmu s motorkami, ktorá je však už minulosťou. A namiesto zisku dnes spevákovi zívajú vrecká prázdnotou. Dôvodom zrušenia predajne boli totiž miliónové dlhy, ktoré umelcovi spôsobil jeho obchodný partner. Situácia ani takmer dva roky po vyprataní obchodu nie je vyriešená. Veci bude musieť vziať do rúk exekútor.

Obrali ho o majland! Slovenská hudobná legenda Jožo Ráž má za sebou neľahké obdobie. Pred necelými dvoma rokmi sa totiž jeho obchod s motorkami dostal do likvidácie. Podľa umelcových slov bolo príčinou to, že obchodný partner firmu neskutočne zadlžil. Spevákova záľuba v rýchlych strojoch ho tak stála nielen zdravie, keď pri nehode takmer prišiel o život, ale navyše aj poriadny balík peňazí.

Pred pár dňami sa muzikant k tejto téme verejne vyjadril aj v jojkárskej šou Jana Krausa. „Áno, šéf tej firmy si nevážil, že dostal perfektný kšeft. On jednoducho robil obrovské dlhy. Nechal mi také dlhy, že keď som firmu zatváral, poplatil som strašné milióny,“ priznal Ráž. Niekdajší spolupracovník sa síce písomne zaviazal tieto finančné záväzky uhradiť, ale následne sa stratil a nedá sa mu ani dovolať.

Keďže musel hudobník tieto obrovské sumy zaplatiť sám, zaujímalo nás, či sa kvôli takej obrovskej sume on sám nezadlžil až po uši. „Takmer áno,“ odvetil stroho Jožo Ráž, ktorý tak kvôli „kamarátovi“ zjavne prišiel o všetky svoje úspory.

Je jasné, že spevák nemôže túto situáciu nechať len tak. Zisťovali sme preto, či líder skupiny Elán neuvažuje svojho bývalého obchodného partnera zažalovať. „Zatiaľ sa nesúdime. Budem ho exekvovať,“ prezradil nám Ráž. Získať všetky podlžnosti naspäť však zrejme ani po zapojení exekútora vôbec nebude jednoduché. A tiež sa to neudeje zo dňa na deň.

Zaujímavé tiež je, že elánista sa vo svojom živote nenechal oklamať len raz. Bohužiaľ, podvodníkom naletel viackrát. Veril ľuďom, ktorí ho nakoniec zradili a oklamali. Detaily týchto skúseností si však hudobník nechal pre seba. Ako nám ale prezradil, podnikať už nemieni. Zrejme sa teda konečne už poučil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu