Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Jožo Ráž mal v Bratislave autonehodu!

Jožo Ráž mal v stredu menšiu autonehodu. Zobraziť galériu (8)
Jožo Ráž mal v stredu menšiu autonehodu.

BRATISLAVA - Po rokoch ďalšia nehoda! Spevák Jožo Ráž (60) v stredu po 13-tej hodine nabúral na svojom vozidle. Kolízia sa stala v našom hlavnom meste. Muzikant neubrzdil terénne auto na križovatke. K zrážke došlo na Prievozskej ulici.

V stredu krátko po 13-tej hodine došlo v Bratislave na Prievozskej ulici k nehode. Podľa svedkov bol jedným z účastníkov spevák Jožo Ráž. Práve on mal zrážku spôsobiť. „Nedobrzdil na križovatke a narazil do auta pred sebou,” opísal situáciu náš zdroj. 

Udalosť sa zaobišla bez zranení a škodu utrpeli len vozidlá. Muži zákona kolíziu zdokumentovali a aktérov poslali domov. „Túto kolíziu evidujeme ako škodovú udalosť,“ povedal pre topky.sk hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. Nehoda si nevyžiadala žiadne lekárske vyšetrenie.

Spevák si tak našťastie nezopakoval nočnú moru z minulosti. V roku 1999 mal totiž haváriu na motorke. Zrazil sa s osobným autom a okamžite ho v kritickom stave previezli do nemocnice. Mal viacero zranení a lekári ho dva mesiace udržiavali v umelom spánku. Na tvári si doteraz nesie stopy vážnej nehody. 

 


Reklamný odkaz
Koncert Elán 2015>>

Viac o téme: Jožo Ráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu