Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO zo svadby jojkárky: Nevesta s neprehliadnuteľným účesom!

Jojkárska redaktorka Soňa Chotárová sa v júni vydala za lekára Lukáša. Zobraziť galériu (15)
Jojkárska redaktorka Soňa Chotárová sa v júni vydala za lekára Lukáša. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Už sú svoji! Jojkárska redaktorka Soňa Chotárová prežíva jedno z najšťastnejších období života. Pred dvoma mesiacmi povedala áno svojmu partnerovi Lukášovi. Nevesta mala krásne dlhé snehobiele šaty a na hlave neprehliadnuteľný účes.

Redaktorka televízie Joj v poslednom období doslova žiari šťastím. A niet sa čomu čudovať, veď jej život pripomína jednu rozprávku. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, pred dvoma mesiacmi sa vydala v nádhernom prostredí obce Oponice. Áno povedala lekárovi Lukášovi Vinczemu, s ktorým tvorí pár dva roky. 

„Za to, že sme sa spoznali, môžu naši súrodenci. Moja mladšia sestra chodí s mladším bratom môjho manžela. Poznáme sa dva roky, ale podstatnejšie je, že sa poznáme veľmi dobre. Viem, že Luky nemá rád ružičkový kel a on vie, že ja mám rada zmrzlinu s karamelom. Nemuseli sme sa brať, ale chceli sme. Lebo sa ľúbime,“ povedala pre topky.sk redaktorka. 

Sympatická tmavovláska chcela svadbu plnú tradícií. Nechýbala preto napríklad odobierka, čepčenie či požehnanie od rodičov. „Obrad bol v kostole. Vypustili sme holúbkov, mali sme aj ohňostroj, bola dobrá zábava a stále sa niečo dialo. Takmer sme nestihli rozkrájať svadobnú tortu, prezradila nám mladá pani Vincze. Zaujímavosťou je, že priezvisko bez prípony -ová nie je len redaktorkiným rozmarom - rovnako sa totiž podpisuje aj jej svokra.

No príbeh ako z rozprávky nepripomínala len samotná svadba, ale aj zásnuby. „O ruku ma požiadal ako princeznú. Bolo to 14. 12. minulý rok, čiže 6 mesiacov pred našou svadbou. Boli sme v Prahe s našimi súrodencami. Išli sme do vežičky nad orloj, bol to krásny zimný večer, hovoril mi, že odtiaľ budem vidieť vysvietený vianočný stromček. Keď som obdivovala stromček, podal bratovi telefón, nech nás odfotografuje. Luky si vtedy kľakol, chytil ma za ruku a s tými najkrajšími slovami a trblietavým prsteňom som sa stala jeho snúbenicou,“ prezradila nám šťastná novomanželka.

Soňa Chotárová povedala svoje áno lekárovi Lukášovi v krásnom prostredí obce Oponice. Nevesta mala snehobiele šaty s dlhou vlečkou a neprehliadnuteľný účes.
Zobraziť galériu (15)
Soňa Chotárová povedala svoje áno lekárovi Lukášovi v krásnom prostredí obce Oponice. Nevesta mala snehobiele šaty s dlhou vlečkou a neprehliadnuteľný účes.  (Zdroj: archív S.V.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu