Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svadba jojkárskej moderátorky: Vzala si exmanžela vlastnej sestry!

Jojkárka Stanislava Jakubíková už nosí priezvisko Kováčik. Zobraziť galériu (6)
Jojkárka Stanislava Jakubíková už nosí priezvisko Kováčik.

BRATISLAVA/NEW YORK - Už je pod čepcom! Moderátorka jojkárskeho KRIMI Stanislava Jakubíková (38) sa už na obrazovkách uvádza s novým priezviskom Kováčik. Vydala sa totiž za svojho partnera Miroslava, s ktorým má syna Olivera (3). Zaujímavé je, že otec malého chlapčeka bol predtým ženatý s blondínkinou sestrou.

Stanislava Jakubíková sa od tohto týždňa uvádza na obrazovkách ako Stanislava Kováčik. Hoci v júli vystupovala ešte pod dievčenským menom, v tom čase už mala svadbu za sebou. Zrejme ale nejakú chvíľu trvalo, kým dorazili doklady o sobáši spoza veľkej mláky. Jojkárka sa totiž vydávala v New Yorku, a to 15. júna. 

„Svadbu sme mali naplánovanú niekoľko mesiacov. Pre USA sme sa rozhodli z dôvodu, že tam žijú manželovi rodičia a veľmi sa nám New York páči,” prezradila moderátorka pre Top Star magazín. 

Blondínka si vzala za manžela švagra hokejového brankára Jána Lašáka. Miroslav Kováčik je bratom športovcovej manželky. Zaujímavé však tiež je, že do rodiny Jakubíkovcov sa nepriženil prvýkrát. Predtým, než začal chodiť so Stankou, sa totiž oženil a neskôr aj rozviedol s moderátorkinou mladšou sestrou Hankou.

Stanka Jakubíková sa vydala za Miroslava Kováčika.
Zobraziť galériu (6)
Stanka Jakubíková sa vydala za Miroslava Kováčika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu