Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zvrat v letiskovom škandále markizáckej farmárky: Pár dní po nevere je už vo svadobnom!

Len necelý mesiac po letiskovom škandále s neverou si farmárka Jana Kallayová skúšala svadobné šaty. Zobraziť galériu (15)
Len necelý mesiac po letiskovom škandále s neverou si farmárka Jana Kallayová skúšala svadobné šaty. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Prekvapila! Podvedenej exfarmárke Jane Kállayovej (29) sa nedávno zrútil celý svet. Dôvod? Nevera milovaného partnera. Na žiaľ však našla recept. Pár dní po prevalení aférky sa totiž obliekla do svadobných šiat. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, v bratislavskom salóne si chcela splniť svoj veľký sen. A to aspoň raz v živote vidieť samú seba ako nevestu. Do manželstva sa totiž aktuálne vstúpiť nechystá a netuší, či vôbec niekedy bude pred oltárom stáť. Svojmu expartnerovi, ktorý si užíval na dovolenke s inou, chce dať konečné zbohom.

Pred necelým mesiacom sme odhalili neveru životného partnera markizáckej farmárky Jany Kállayovej. Ten si v čase, keď ho blondínka čakala s malým synčekom doma, užíval chvíle oddychu pri mori v spoločnosti úplne inej ženy. Známa televízna postavička sa to však dozvedela a svojho nepodareného druha prišla čakať na bratislavské letisko, kde s ním poriadne zatočila. Topky.sk vám z toho následne priniesli exkluzívne zábery. 

V tom momente mala blondínka pocit, že sa jej zrútil celý svet. Po opadnutí prvých emócií a zlosti však nevylučovala, že sa kvôli synčekovi Jankovi bude snažiť problémy vyriešiť. Svojmu prvorodenému potomkovi chcela zabezpečiť harmonickú rodinu. No dnes sa zdá, že týchto nádejí sa už vzdala.  

Hoci sa svojrázna Bratislavčanka vybrala do svadobného salónu, situácia je iná, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Ako nám totiž Jana prezradila, prišla si tam len splniť svoj sen - vyskúšať si snehobiele šaty. Reálne však do manželstva vstúpiť neplánuje. Veď jej expartner vraj vôbec nevie, čo vlastne chce. 

„Tvrdil, že sa s tou druhou nestretáva a chce byť s nami, no zároveň nás stále utajuje. Nechce, aby ostatní vedeli, že si k nám hľadá opäť cestu,“ prezradila pre topky.sk sklamaná farmárka. „Povie, že ide za kamošom a potom nezdvíha 3 hodiny mobil. Až potom mi zavolá. Stále si hľadá nejaké výhovorky. On nepochopil, že rodina je dôležitejšia ako kamaráti,“ posťažovala sa Kállayová.

Bývalá tvár markizáckej šou sa kvôli nepríjemnej situácii veľmi trápi. No to, čo jej otec malého Janka povedal naposledy, ju úplne dorazilo. „Vyjadril sa, že sa necíti byť otcom. No vzápätí zavolá, čo robí malý. Nemôžem s ním už komunikovať, lebo sa zbláznim. Čistý klamár, furt klame,“ povedala nám mladá mamička. „Všetko len ja, len ja... Aj na malého žiarli,“ šokuje svojou otvorenosťou Kállayová.

Podvedená farmárka sa preto už minulosťou odmieta zaoberať a je pripravená nájsť si pre život niekoho iného. Prajem mu všetko dobré, nech si užíva. On nepochopil, že som mu rodinu chcela dať,“ odkázala svojmu bývalému, s ktorým sa evidentne pred oltár nikdy nepostaví. 

Hoci to Jane Kállayovej momentálne v súkromnom živote veľmi neklape, splnila si sen a obliekla si svadobné šaty.
Zobraziť galériu (15)
Hoci to Jane Kállayovej momentálne v súkromnom živote veľmi neklape, splnila si sen a obliekla si svadobné šaty.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu