Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia Slovenka má rovnako zvodnú sestru: Páni, to je podoba!

Pri pohľade na Silviu Prochádzkovú a jej sestru Eriku by nejeden tipoval, že sú dvojičky. Zobraziť galériu (5)
Pri pohľade na Silviu Prochádzkovú a jej sestru Eriku by nejeden tipoval, že sú dvojičky. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Krásu majú v génoch! Tieto slová napadnú snáď každému pri pohľade na úradujúcu Miss Universe SR Silviu Prochádzkovú (21) a jej sestru Eriku (23). O rok a pol staršia tmavovláska je totiž rovnako zvodná, ako najkrajšia Slovenka pre rok 2014. Nie je preto žiadnym prekvapením, že ju mnohí prehovárajú, aby sa do súťaže krásy prihlásila aj ona.

Úradujúca slovenská Miss Universe Silvia Prochádzková na seba počas finálového večera upozornila nielen obdivuhodnou výškou, ale aj veľkými prsiami, neprehliadnuteľnými perami či hustou hrivou. Niet preto divu, že ju porota napokon zvolila za kráľovnú krásy.

No atribútmi hodnými víťazstva disponuje aj jej o rok a pol staršia sestra Erika. Má rovnako podmanivý úsmev, husté lesklé vlasy a súmerné črty tváre. Pri pohľade na dievčatá Prochádzkové je zjavné, že krása sa v ich rodine dedí. Brunetky sú totiž nielen sexi, ale sa na seba aj podobajú.

Od missky Prochádzkovej sme preto zisťovali, či sa 23-ročná Erika nezamýšľala nad tým, že by do rodiny priniesla ďalší titul krásy. „Sestra má skúsenosti s modelingom, ale po účasti v súťaži krásy netúži, aj keď ju všetci nahovárajú. Venuje sa štúdiu na VŠ. Ale skôr môj malý brat teraz dostáva ponuky do komparzov a reklám,“ prezradila pre topky.sk Silvia. Tak ktovie, možno nakoniec malý fešák pôjde v stopách svojej „veľkej“ sestry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu