Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto že je nová slovenská miss? Z nenápadnej 17-tky vyrástla sexbomba!

Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková kedysi súťažila o titul najkrajšieho dievčaťa autosalónu. Zobraziť galériu (8)
Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková kedysi súťažila o titul najkrajšieho dievčaťa autosalónu.

BRATISLAVA - Skúšala to skôr! Silvia Prochádzková (21) sa už pred víťazstvom v Miss Universe SR 2014 uchádzala o titul Miss Autosalón. Do súťaže portálu Zoznam.sk sa dokonca zapojila dvakrát. V roku 2011 sa prebojovala medzi najsexi účastníčky. No šťastie pokúšala aj dva roky predtým. Pozrite sa, ako v 17-tich vyzerala kráska, ktorá aktuálne rozpútala búrlivé diskusie o svojich plastických vylepšeniach.

Prirodzená či umelá? Nová Miss Universe SR Silvia Prochádzková na mnohých ľudí pôsobí dojmom, že si niektoré časti svojho tela nechala upraviť. „Vždy som mala väčšie prsia. V máji minulého roku som si ich dala podvihnúť, lebo gravitácia pôsobí na každého. Pery som zdedila po mamine,” reagovala na špekulácie kráľovná krásy. 

Topky.sk majú k dispozícii jej fotografie z mladosti, ktoré tieto tvrdenia nevyvracajú. Obdarená Silvia sa totiž viackrát ako hosteska zúčastnila výstavy automobilov. V rámci tejto akcie sa dokonca dvakrát zapojila do našej súťaže Miss Autosalón. V roku 2009 ako 17-ročná pózovala v decentnom oblečení, o dva roky neskôr sa už predviedla v zvodnejšom outfite. Hoci vtedy pôsobila nenápadnejšie než dnes, veľké prsia a plné pery ju zdobili už v tom čase.

Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková v minulosti
Zobraziť galériu (8)
Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková v minulosti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu