Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drsná kritika víťazky Miss Universe SR: Pravda o plastikách a komplexoch sexbomby!

Úradujúca Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková a jej krivky. Zobraziť galériu (7)
Úradujúca Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková a jej krivky.

BRATISLAVA - Víťazstvo s trpkou príchuťou! Úradujúca kráľovná krásy Silvia Prochádzková (21) si svoj triumf v súťaži Miss Universe SR nevychutnáva tak, ako by mala. Radosť zo splneného sna totiž brunetke kazia kritické komentáre na margo jej kriviek. Sexbomba však posmešky nepočúva po prvýkrát. Ako pre topky.sk prezradila, v minulosti si kvôli zovňajšku veľa vytrpela. Pomohla si teda ku dokonalosti plastikami?!

Neforemný zadok, vylepšené prsia a aj pery! Zhruba v takomto duchu sa nesú výhrady všetkých tých, ktorí nie sú spokojní s víťazkou aktuálneho ročníka súťaže krásy Miss Universe SR. Korunku totiž získala dvadsaťjedenročná Silvia Prochádzková, na adresu ktorej sa na internete a na sociálnej sieti zniesla celkom slušná vlna kritiky.

Silviu sme preto oslovili s otázkou, ako tieto slová vníma. „Bola som už poučená, že si z toho nemám robiť ťažkú hlavu a na Facebooku som si už svoj profil vymazala. Kebyže vyzerám zle, tak ma Silvia Lakatošová vyhodí hneď na prvom kastingu,” reagovala pre topky.sk úradujúca kráľovná krásy, ktorú viacerí podozrievajú z toho, že dokonalosť hľadala aj u plastických chirurgov.

„Som v oblasti hrudníka obdarenejšia, ale ja som mala vždy väčšie prsia. V máji minulého roku som si ich dala podvihnúť, lebo gravitácia pôsobí na každého. Nikto v mojom okolí to nezistil, spolužiaci si to vôbec nevšimli. Navyše, dnes už takúto operáciu podstupuje každá druhá žena,” vyvrátila reči o silikónoch mladá brunetka.

Polemika sa viedla aj o Silviiných plných perách. „Tie som zdedila po mamine, tiež ich má takéto. V minulosti som si ale za to dosť vytrpela a dostávala som rôzne prezývky,” prezradila nám Silvia, ktorá podľa vlastných slov žiadny iný zákrok okrem pozdvihnutia pŕs u plastického chirurga neabsolvovala. „Som za maximálnu prirodzenosť. Ale skrášľujúce zákroky neodsudzujem. Ak to má nejakej žene dopomôcť k tomu, aby bola so sebou spokojná alebo k tomu, aby dosiahla nejaký cieľ, tak prečo nie,” uzavrela Prochádzková.

Silvia Prochádzková je so svojou postavou maximálne spokojná.
Zobraziť galériu (7)
Silvia Prochádzková je so svojou postavou maximálne spokojná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu