Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rafinovaná Simona Krainová: Na párty ukazovala hosťom stehná!

Simona Krainová vie, ako zaujať. Na štvrtkovej párty rafinovane odhaľovala spod šiat svoje stehná. Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová vie, ako zaujať. Na štvrtkovej párty rafinovane odhaľovala spod šiat svoje stehná.

PRAHA – Inšpirovala sa sexbombou! Susedné Čechy v týchto dňoch naplno žijú filmovým festivalom v Karlových Varoch. Prestížnej akcie sa zúčastňujú takmer všetky významné osobnosti šoubiznisu. Pre prominentné dámy je podujatie vhodnou príležitosťou na prevetranie tých naj kúskov zo šatníka. Výnimkou nie je ani modelka Simona Krainová (41). Tá na štvrtkovej párty zažiarila v štýle Marilyn Monroe. A to nielen vďaka účesu, ale aj rafinovane strihanej róbe, ktorá odhaľovala jej tvarované nohy.

Zažiarila! O Simone Krainovej je dobre známe, že nevyzerá na svoj vek. Sympatická štyridsiatnička sa totiž o svoj zovňajšok príkladne stará a kdekoľvek sa objaví, vždy je stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani na luxusnej párty, ktorá sa včera večer konala v Karlových Varoch.

Dvojnásobná mamička totiž prišla na večierok dokonale upravená. O obdivné pohľady prítomných sa jej tentokrát postarala žltá róba s vysokým rozparkom. Ten odhaľoval Simonine stehná takmer na každom kroku. Keď zafúkal mierny vánok, blondínka dokonca pripomínala sexsymbol 50-tych rokov – Marilyn Monroe, ktorá bola povestná provokatívnou pózou.

Rafinovane strihaná róba však narobila Krainovej aj menšie komplikácie. Keď totiž blondínka kráčala po schodoch, šaty si na krátku chvíľku pristúpila. Našťastie, trapasu sa úspešne vyhla a nepríjemnú situáciu ustála.

Simona Krainová ukazovala na večierku stehná.
Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová ukazovala na večierku stehná.  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu