Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odhalené: Ako Simona Krainová a ďalšie slovenské a české celebrity zhadzujú kilá?

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Yes Visage)

Pri príležitosti otvorenia novej kliniky plastickej chirurgie sme zisťovali, ako celebrity bojujú s nadbytočným tukom. A nerozprávali sme sa o cvičení, toľko času ani úsilia väčšina celebrít naozaj nemá. Rovnako tak neprišla reč na diéty, o ktorých síce mnoho celebrít píše dokonca aj knihy, hoci samy s nadváhou bojujú. Vzali sme si na mušku to, čo skutočne celebrity robia, keď chcú s tukmi zatočiť raz a navždy.

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Štíhlu postavu do druhého dňa

Ako na to? Laserová liposukcia SlimLipo - nielen vo svete, ale aj u nás najmodernejšia a najšetrnejšia liposukcia súčasnej estetickej medicíny. Je bezbolestná, bez nutnosti celkovej anestézie a navyše po „vysatí“ tuku sama kožu vypne, spevní a priľne naspäť. Toto nám potvrdil aj primár Kliniky Yes Visage: „Laserová liposukcia SlimLipo je skutočne v súčasnosti hitom medzi liposukciami, a to samozrejme všeobecne, nielen medzi celebritami. Na rozdiel od iných liposukcií klienti najviac oceňujú jej jednoduchosť a rýchly ambulantný zákrok s minimálnou záťažou bez nutnosti hospitalizácie,“ vysvetlil nám MUDr. Martin Paciorek z bratislavskej pobočky Yes Visage. Najoceňovanejším na tejto liposukcii je tiež fakt, že nevyradí z normálneho alebo pracovného života ani celebritu, ale ani bežného človeka. Dá sa tak aj jednoducho utajiť. Okrem klasických partií ako bruško, boky, zadok či stehná je takto možné riešiť aj paže či podbradok a dvojitú bradu.

Viac informácií o liposukcii SlimLipo na www.yesvisage.sk/slimlipo

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Chudnutie bez bolesti pri čítaní časopisu

Veľkému záujmu sa teší aj Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. „Jedná sa o úplne bezbolestnú, neinvazívnu metódu odstránenia prebytočných tukových zásob v oblasti bruška, bokov, stehien alebo paží bez akéhokoľvek zásahu do pokožky. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má najväčší rozsah účinnosti a úbytok tukového tkaniva medzi neinvazívnymi metódami vôbec,“ vysvetlil nám MUDr. Pavel Boček. „Pomocou tejto Kryolipolýzy sa mi podarilo rýchlo zbaviť sa prebytočnej tukovej zásoby, ktorá sa ma držala aj cez moje snahy cvičiť,“ priznal populárny moderátor Martin Nikodým. V Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave, vo všetkých týchto mestách prevádzkuje túto patentovanú technológiu iba Klinika Yes Visage.

Viac informácií o Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting nájdete na www.yesvisage.sk

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Preneste si tuk tam, kde vám pristane

Útlejší pás, štíhlejšie stehná a centimetre dole však nemusia vyriešiť všetko. Hoci niekde už po zásahu odborníkov nič nie je nazvyš, niekde sa naopak napríklad zase niečoho nedostáva. „Tieto dva problémy možno mnohokrát vyriešiť naraz. Vďaka modernej metóde lipotransfer možno tuk preniesť z miesta, kde sme ho mali nazvyš, na miesta, kde nám chýba, a aj pristane,“ vysvetlil nám ďalej MUDr. Martin Paciorek. Tuk, ktorý sa pri liposukcii odsal z jednej časti tela sa špeciálne spracuje a injekčne sa vpraví tam, kde naopak pridá na kráse. Či už sa jedná o väčšie poprsie, plnšie pery, omladenie tváre či vytvarovanejší zadoček. Ľudský tuk je ten najlepší implantát, pretože organizmus nemusí prijímať nič cudzieho, len svoje vlastné bunky. Jednoduchšie je to však aj pre naše peňaženky, pretože takýto zákrok cenu o mnoho nenavýši a z jednej liposukcie máme zákroky dva. V najčastejšom prípade zväčšenia poprsia je tuk ideálny materiál, pretože je podstatne ľahší ako implantát rovnakého objemu. Všetky tieto výhody robia tento zákrok jedným z tých najžiadanejších v súčasnej estetickej medicíne.

Viac informácií o Lipotransferi nájdete na www.yesvisage.sk

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Pevné brucho naspäť

Abdominoplastika. Mamičky už o tomto zákroku možno niekedy počuli. O čo ide? Napráva nepriaznivé zmeny oblasti bruška ako previsy, povolenú ovisnutú kožu a povolené rozostúpené brušné svaly, ktoré najčastejšie vznikajú práve po pôrode. A problém nemizne ani úporným cvičením. Práve abdominoplastika dáva brušku späť pevný tvar. „Veľa žien má po pôrode povolené bruško s potrhanými väzmi. Ja mám za posledné štyri roky za sebou dva pôrody a mám štyridsaťjeden rokov. Keď sú metódy, ktoré tie povolené svaly stiahnu späť k sebe a bruško spevnia, prečo by sa mal človek donekonečna trápiť? V zahraničí je to bežná prax, takže idem cvičiť, a keď to nezaberie, pôjdem sem na Kliniku Yes Visage,“ prezradila Simona Krainová.

Viac informácií o abdominoplastike nájdete na www.yesvisage.sk

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Celebrity vedia kam pre nové telo

Na otvorení v poradí už 5. pobočky Kliniky Yes Visage sa to známymi tvárami len tak hemžilo, pretože je medzi celebritami najobľúbenejšia. A to nielen vďaka kvalitným službám, diskrétnemu prístupu a špičkovým profesionálom ale hlavne práve vďaka komplexnosti služieb. Lekár môže vďaka takejto komplexnosti zvoliť pre klienta skutočne tú najvhodnejšiu metódu od neinvazívneho zákroku, cez miniinvazívne, až po zákroky plastickej chirurgie. Medzi tých, ktorí využili služby Kliniky Yes Visage patrí napríklad Simona Krainová, Marianna Ďurianová, Veronika Husárová, Zuzana Haberová, Janka Hospodárová, Maroš Kramár, Martin Nikodým, Lucie Bílá, Michal David, Ewa Farna a mnoho ďalších ...

Viac informácií o klinike nájdete na www.yesvisage.sk

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Nové telo za menej eur

Nové telo sa už dá dnes zaobstarať za menej, než by ste si možno mysleli. Opýtali sme sa na to na Klinike Yes Visage: „Ceny moderných liposukcií a tvarovania postavy začínajú už na 760 eurách. Na všetkých recepciách našich kliník je možné navyše každý zákrok zakúpiť aj na splátky, a to priamo na mieste,“ vysvetlila nám manažérka pražskej pobočky kliniky. Profesionálny a kvalitný zákrok je tak dostupnejší, než by sa mohlo zdať.

Viac informácií o Klinike Yes Visage nájdete na www.yesvisage.sk

Odhalené: Ako Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Nové telo zdarma!

Ak chcete nové telo zdarma, vyhrajte si ho. Nielen nové bruško, ale napríklad aj nové prsia, nos či tvár bez vrások úplne zadarmo z rúk profesionálov. Súťažte o premenu podľa vášho želania so Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage v Bratislave. Podrobnosti nájdete na webe kliniky.

Viac o súťaži s Klinikou YES VISAGE nájdete na www.yesvisage.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu