Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Slovenský herec má dva týždne po rozvode novú ženu: Zbalil túto fešnú rusalku!

Po boku Róberta Rotha sa dva týždne po rozvode objavila táto žena. Zobraziť galériu (5)
Po boku Róberta Rotha sa dva týždne po rozvode objavila táto žena.

BRATISLAVA - Naplno si užíva slobodu! Herec Róbert Roth (41) patrí k ľuďom, ktorí si súkromie strážia. Na verejnosť však aj tak prenikli informácie o jeho rozvode s manželkou Magdalénou. Od vynesenia rozsudku uplynuli len dva týždne, no nám sa podarilo umelca pristihnúť už s novou priateľkou. Žena, ktorá si evidentne rozumie aj s jeho dcérou Sárou (5), patrí k ťažko prehliadnuteľným typom. V uliciach Bratislavy totiž vyzerala doslova ako rusalka.

Osamelý nie je! Manželstvo Róberta a Magdalény Rothovcov vydržalo necelých šesť rokov. Partneri sa brali v júli 2008, pričom v apríli 2009 sa im narodila dcérka. Žiaľ, ich zväzok nevydržal. Pred pár mesiacmi totiž od nich obdržal jeden z bratislavských súdov žiadosť o rozvod.

Minulý pondelok uplynuli od rozsudku len dva týždne a nám sa podarilo zistiť zaujímavú vec. Herca sme totiž pristihli v centre hlavného mesta s jeho novým objavom. Okrem malej Sáry mu robila spoločnosť aj pomerne výrazná žena. Ryšavka v dlhých farebných šatách a s kvetmi vo vlasoch pripomínala akúsi lesnú vílu či rusalku. Ako sa nám podarilo zistiť, ide o filmárku Boženu. 

S Róbertom sa nám k tejto téme skontaktovať nepodarilo, ale podľa kuloárnych informácií je to jeho nová priateľka. Tá si evidentne rozumie aj s umelcovou dcérou, ktorej kupovala zmrzlinu. Zdá sa teda, že nejde o úplne čerstvý vzťah. Či však za nedávnym rozvodom stála nejaká tretia osoba, si Rothovci nechali pre seba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu