Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trpký darček k narodeninám: Kroner už rozvedený, po psychických problémoch zostal sám!

Ján Kroner a Lenka Košická sa rozviedli po 14 rokoch manželstva. Zobraziť galériu (6)
Ján Kroner a Lenka Košická sa rozviedli po 14 rokoch manželstva.

BRATISLAVA - Majú to za sebou! Ján Kroner (58) a Lenka Košická (39) vždy pôsobili ako harmonický pár. Herec však v posledných rokoch bojoval s psychickými problémami, kvôli ktorým bol viackrát aj hospitalizovaný. No hoci sa už pomaly zapája do pracovného kolotoča, súkromie sa mu doslova rozpadlo. Včera sa totiž konalo súdne pojednávanie, na ktorom bolo manželstvo umeleckého páru rozvedené. Zväzok zanikol iba deväť dní po tom, čo umelec oslávil svoje 58. narodeniny.

Ján Kroner bojoval s depresiami už v dávnej minulosti. Koncom roku 2010 sa však dostal do stavu, v ktorom nemohol normálne fungovať. Herec prestal pracovať a bol viackrát hospitalizovaný. V začiatkoch tohto obdobia mu bola veľkou oporou manželka Lenka Košická. Vzťah hercov však nakoniec túto situáciu neuniesol. 

Už minulý rok sa objavili informácie o tom, že tmavovláska uvažuje o ukončení manželstva. A žiadosť bola nakoniec naozaj podaná. Včera sa konalo na jednom z bratislavských súdov druhé rozvodové pojednávanie. Podľa informácií denníka Plus 1 deň súd vyriekol ortieľ po necelej hodine. Kroner s Košickou už viac nepatria k sebe. 

„Nebudem sa k ničomu vyjadrovať. Stále mám k tomu ten istý postoj,” tlmočila stanovisko herečky jej právnička. Ján sa súdu nezúčastnil. Umelcov už teraz spája len spoločná dcéra Paulínka. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu