Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pohreb obeseného superstaristu (†28): Mama sa zrútila, jeho lásku k rakve nepustili!

Zatiaľ čo Lukášova mama trúchlila nad rakvou, jeho partnerka stála odstrčená na konci smútočného zhromaždenia. Zobraziť galériu (19)
Zatiaľ čo Lukášova mama trúchlila nad rakvou, jeho partnerka stála odstrčená na konci smútočného zhromaždenia.

SENICA - Obrovský smútok a bolesť! Včera popoludní sa na senickom cintoríne konal pohreb superstaristu Lukáša Bečku (†28), ktorý pred týždňom dobrovoľne odišiel z tohto sveta. Azda najväčší žiaľ prežívala mladíkova matka. Počas obradu srdcervúco plakala a nad truhlou sa doslova zrútila. Spevákova láska Katarína (25), s ktorou má maličkú dcérku, sa k hrobu svojho partnera nedostala. Podľa našich informácií jej v tom zabránila pozostalá rodina.

Už odpočíva v pokoji! Lukáš Bečka, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v druhej sérii speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, spáchal pred týždňom samovraždu. Na druhý svet ho rodina a priatelia vyprevadili včera popoludní. Rozlúčka sa konala na senickom cintoríne.

Lukášovi prišli dať zbohom desiatky ľudí a truhlu cestou k hrobu sprevádzala dychovka hrajúca smútočnú melódiu. V trúchliacom dave bolo najviac počuť nešťastnú matku, ktorá po celý čas srdcervúco vzlykala. Z oboch strán ju museli podopierať synovia. Predsa však prišla chvíľa, kedy ani táto opora nestačila a užialená pani Bečková sa pri mieste posledného odpočinku svojho dieťaťa zviezla na kolená. 

Obrovský smútok nepochybne prežívala aj Lukášova partnerka a matka jeho malej dcéry. Katarína však nestála na čele smútočného zhromaždenia medzi najbližšou rodinou, ale naopak odstrčená niekoľko metrov od hrobu. Podľa našich informácií si ju k sebe pozostalí nechceli pripustiť preto, lebo ju vinia z Lukášovej smrti. Mladík si totiž podľa tvrdenia svojich najbližších chcel vziať život už týždeň pred tragickou udalosťou. Dôvodom mala byť partnerkina nevera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu