Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nečakaná smrť superstaristu (†28): Našli ho obeseného v lese!

Lukáš Bečka miloval hudbu a spev. V druhej sérii Česko Slovenskej SuperStar sa dostal do top 50. Zobraziť galériu (6)
Lukáš Bečka miloval hudbu a spev. V druhej sérii Česko Slovenskej SuperStar sa dostal do top 50.

SENICA – Ďalšia smutná tragédia! Hoci rok 2014 nemá za sebou ani svoju polovicu, Slovenskom otriaslo už viacero samovrážd. Uplynulú stredu si dobrovoľne siahol na život aj talentovaný spevák Lukáš Bečka (†28), ktorý sa v druhej sérii speváckej šou Česko Slovenská SuperStar dostal do top 50-tky. Hudobník po sebe zanechal mladú partnerku a maličkú dcérku.

Vaše tipy

Odišiel príliš skoro! Meno Lukáša Bečku je veľmi dobre známe celej Senici a jej okoliu. Mladík, ktorý v minulosti vystupoval až v ďalekom Japonsku, sa skúšal v roku 2011 presadiť aj v speváckej súťaži. Hoci sa v šou Česko Slovenská SuperStar dostal len do top 50, hudbe sa venovať neprestal. Vystupoval na vlastných koncertoch a účinkoval na rôznych plesoch a spoločenských podujatiach.

Pred pár dňami však všetkých, ktorí Lukáša poznali, zasiahla veľmi smutná správa. Mladý umelec v stredu spáchal samovraždu. Podľa našich informácií sa obesil v lese pri Skalici. „Vzhľadom na okolnosti úmrtia polícia k takýmto prípadom informácie neposkytuje,” reagovala pre topky.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.   

Bečkov dobrovoľný odchod zo sveta zaskočil viacerých. Učiniť tento nepochopiteľný krok mu nezabránil ani fakt, že spoločne s partnerkou Katarínou vychovávali malú dcérku Amy. „Len pár dní po tom, čo sa Senica rozlúčila so športovou ikonou Jožkom Salajkom, dnes sa lúči s jedným z najpopulárnejších umelcov v meste, spevákom Lukášom Bečkom! Všetko nasvedčuje tomu, že 28 ročný umelec si zobral život sám,” znel status na sociálnej sieti senickej regionálnej televízie z 28. mája. Posledná rozlúčka s muzikantom má byť v utorok o 14:30 na cintoríne v Senici.

VIDEO: Jedno z Lukášových vystúpení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu