Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bartošovej exmilenec našiel speváčkin závet... Teraz sa bojí o život!

Domenico Martucci vraj našiel závet Ivety Bartošovej. Rozhodol sa ho odovzdať polícii a teraz sa bojí o svoj život. Zobraziť galériu (6)
Domenico Martucci vraj našiel závet Ivety Bartošovej. Rozhodol sa ho odovzdať polícii a teraz sa bojí o svoj život. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Všetko bude možno úplne inak! Od dobrovoľnej smrti Ivety Bartošovej (†48) ubehol už viac ako mesiac, no na povrch sa dostávajú stále nové skutočnosti. Blondínkin taliansky exmilenec Domenico Martucci (37) najnovšie našiel jej závet a odovzdal ho polícii. Okamžite sa však z Čiech stiahol, pretože sa bojí o vlastný život. Posledná vôľa totiž evidentne urobí škrt cez rozpočet Josefovi Rychtáŕovi (56), ktorý stále obýva vilu v Uhříněvsi.

Nečakaná smrť českej popovej hviezdy Ivety Bartošovej nedávno šokovala celé Česko aj Slovensko. Mnohí fanúšikovia si myslia, že dôvodom tohto jej kroku bol neznesiteľný život po boku Josefa Rychtářa. No práve on by ako manžel mohol nakoniec z nešťastnej udalosti aj profitovať.  

Aktuálne napríklad stále obýva Bartošovej vilu. No to sa už môže onedlho zmeniť. Domenico Martucci totiž údajne našiel Ivetin závet a odovzdal ho polícii. „Napísala ho vlani v júli , keď bola v našom dome v Taliansku. Závet sme spoločne s mojom mamou odovzdali notárovi a jednu overenú kópiu sme dali kriminálnej polícii. Meno a adresu notára som povedal Štaidlovým a Bartošovým,“ prezradil pre Blesk.cz šľachtic, ktorý však odmieta prezradiť detaily poslednej vôle. „Nepoviem, komu čo odkázala, ale ľudia sa to určite za niekoľko dní dozvedia sami,“ dodal speváčkin exmilenec. 

Známy Talian sa však teraz bojí o svoj vlastný život. Rozhodol sa okamžite opustiť Českú republiku. „Myslím si, že by som tu riskoval aj fyzicky, niekto totiž príde o milióny,“ prekvapil svojimi slovami Martucci. Je jasné, že tým myslel práve Rychtářa...

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu