Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tine vyrazili dych v priamom prenose Hlasu, reč bola o Separovom dieťati!

Tina zostala vo včerajšom priamom prenose poriadne zaskočená. Pred kamerami sa rozoberala aj jej svadba so Separom, či ich spoločné dieťa. Zobraziť galériu (31)
Tina zostala vo včerajšom priamom prenose poriadne zaskočená. Pred kamerami sa rozoberala aj jej svadba so Separom, či ich spoločné dieťa.

PRAHA – Toto nečakala! Moderátorka šou Hlas Česko Slovenska Tina (30) si počas včerajšieho priameho prenosu užila chvíľkami viac pozornosti než samotní súťažiaci. Na pretrase totiž bola jej tajná svadba s raperom Separom, ktorá sa konala minulú sobotu. Tmavovláskin kolega Leoš Mareš (38) dokonca priamo pred kamerami zisťoval, či mladomanželia plánujú už aj spoločného potomka.

Prekvapili ju! Úvod druhého finále súťaže Hlas Česko Slovenska patril veľkej životnej novinke, ktorá sa v sobotu udiala moderátorke Tine. Leoš Mareš totiž poukázal na to, že sa v tajnosti vydala. Pri tej príležitosti jej v mene celého štábu zagratuloval a daroval obrovskú kyticu. Zaskočená tmavovláska ju krátko po prevzatí hodila do publika, aby zaručila sobáš aj niektorej z prítomných dám. „Podľa mňa to bolo trošku hlúpe,” okomentovala tento spontánny nápad jedna z televíznych diváčok. A na sociálnej sieti sa s ňou stotožňovali viacerí.

Súkromie speváčky, ktorá má s bývalým partnerom, futbalistom Richardom Lásikom pätnásťmesačného syna Lea, sa riešilo aj neskôr. Mareš bol totiž zvedavý, či čerství novomanželia plánujú aj spoločné dieťatko. „Určite. Jedno, dve, tri,” reagovala Tina, ktorá tiež poukázala na to, že manželstvo so Separom berie skutočne vážne. Nechajme sa prekvapiť, či to tejto dvojici vydrží.

Výsledky 2. finále:

Tím Dary a Marty

1. Eliška Mrázová

2. Andrea Holá

Koučky poslali domov Janu Rybníčkovú.

Tím Michala Davida

1. Zolo Lebo

2. Vendula Příhodová

Kouč poslal domov Andreu Janczarovú.

Tím Majka Spirita

1. Martin Císar

2. Blanka Janečková a Martin Svátek

Kouč poslal domov Kristínu Mihaľovú.

Tím Josefa Vojtka

1. Lo Hrůzová

2. Simona Gážiková

Kouč poslal domov Viktora Holomeka.

Prečítajte si: Hlas ČS: Lenka "Lo" Hrůzová sa predstavila ako novodobá Marta Kubišová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu