Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zora Czoborová sa ukázala po 6 týždňoch: Vyrazila dych čokoládovými prsiami!

Zora Czoborová na včerajšom plese prekvapila svojou sexi róbou. Tá odhaľovala tmavovláskin opálený a poriadne nadupaný dekolt. Spoločnosť jej robil kamarát. Zobraziť galériu (12)
Zora Czoborová na včerajšom plese prekvapila svojou sexi róbou. Tá odhaľovala tmavovláskin opálený a poriadne nadupaný dekolt. Spoločnosť jej robil kamarát. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau, to je kočka! V sobotu večer sa v Bratislave opäť tancovalo. Konal sa totiž už XI. ples poisťovne, ktorej riaditeľom je manžel speváčky Sisy Lelkes-Sklovskej (48) Juraj (62). V honosných priestoroch Reduty sa stretlo viacero známych osobností, no azda najviac pozornosti spomedzi nich pútala Zora Czoborová (46). Fitneska sa do spoločnosti vybrala po dlhšej dobe - 6 týždňov bola v Thajsku. Na podujatie sa obliekla do strieborných šiat, ktoré mali poriadne naprataný výstrih. Neprehliadnuteľné však bolo aj opálenie jej vnád.

Po minulotýždňovom Plese v opere sa v znamení tanca a noblesy niesla aj uplynulá sobota. V priestoroch bratislavskej Reduty sa totiž konal už XI. ročník plesu usporiadaného poisťovňou, ktorej šéfuje manžel speváčky Sisy Lelkes-Sklovskej, Juraj. Pozvanie na udalosť prijalo mnoho známych tvárí spoločenského života. Zabaviť sa prišla napríklad Alena Heribanová s manželom Jozefom, Oliver Andrásy s manželkou Dankou, či bývalý riaditeľ baletu SND Mário Radačovský. 

No rozhodne najviac pozornosti spomedzi hostí pútala Zora Czoborová. Tá sa totiž v spoločnosti objavila v obtiahnutých šatách s poriadne nadupaným dekoltom. Čokoládové prsia sa jej doslova drali z róby. Ako nám fitneska prezradila, opálila sa počas pobytu v Thajsku, odkiaľ sa vrátila len pred tromi dňami. Prípravy na ples boli preto na poslednú chvíľu. 

„V exotike som bola 6 týždňov a len nedávno som doletela domov. Sisa ma však prehovorila, aby som išla na ples. No nemala som nič na seba, takže ma komplet obliekol návrhár Ferko Mikloško,“ prezradila pre topky.sk podnikateľka, ktorej robil spoločnosť kamarát Braňo. 

Organizátori si pre hostí pripravili bohatý program. Hlavnou hviezdou večera bola speváčka Precious Wilson (Eruption), ktorá sa preslávila legendárnym hitom One Way Ticket. Na pódiu sa však predstavili aj Helena Vondráčková, Sisa Lelkes-Sklovská či Robo Opatovský. 

Tohtoročný ples mal podobne ako ten predchádzajúci aj charitatívny rozmer. Vďaka štedrým príspevkom zúčastených párov sa podarilo vyzbierať 12 880 eur, ktoré v najbližších dňoch poputujú ľuďom, ktorí to najviac potrebujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu