Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianovej exmanžel Bouček: Pol roka tají túto luxusnú milenku!

Český moderátor Libor Bouček zbalil mladučkú finalistku Českej Miss Gabrielu Bendovú. Zobraziť galériu (7)
Český moderátor Libor Bouček zbalil mladučkú finalistku Českej Miss Gabrielu Bendovú. (Zdroj: Česká Miss)

PRAHA - Zalovil v mladých vodách! Libor Bouček (34) má opäť dôvod na radosť. Po tom, čo mu stroskotali dve manželstvá, sa už pol roka stretáva s minuloročnou finalistkou súťaže Česká Miss Gabrielou Bendovou (23). Ich románik je horúcou témou v kuloároch šoubiznisu.

Zatiaľ čo v práci je Libor Bouček úspešný, v láske sa mu až tak nedarí. Hoci má len 34 rokov, stihol sa už dvakrát rozviesť. Prvé manželstvo mu stroskotalo so slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, druhé s právničkou Janou Hlaváčovou. Aktuálne mu však svitá na lepšie časy. Momentálne je totiž horúcou témou v českom šoubiznise správa, že zbalil finalistku súťaže Miss Gabrielu Bendovú.

Dvojica sa mala podľa informácií denníku Blesk dať dokopy počas minuloročného sústredenia krások na Mauríciu, ktorého sa zúčastnil aj Libor. Ten totiž súťaž moderoval. Zatiaľ však dvojica románik tají. Bouček sa zrejme bojí, aby krehký vzťah medializáciou neutrpel.

Na otázky týkajúce sa krásky odpovedá vyhýbavo: „Môj súkromný život je v poriadku. Som spokojný a nikoho nehľadám.“ Nepopiera však, že s niekým zdieľa rovnakú domácnosť. „Keď prídem domov, nie som tam sám. A keď zaspávam, vždy vedľa mňa niekto je, povedal pre spomínaný denník.

Nechajme sa prekvapiť, či dvojica svoj vzťah odtajní počas tohto víkendu. V sobotu sa totiž koná finále Českej Miss 2015. Podujatia sa zúčastní aj Libor a špekuluje sa, že by na večierok mohol zobrať práve pôvabnú Gabrielu.


Mohlo by vás tiež zaujímať: 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu