Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vášnivý sex v tráve: Maštalírova nová ryšavka je poriadny živel!

Nová seriálová partnerka Tomáša Maštalíra má na konte nahé scény. Zobraziť galériu (11)
Nová seriálová partnerka Tomáša Maštalíra má na konte nahé scény.

BRATISLAVA - Nehanbí sa! Tomáš Maštalír dokáže zamotať hlavu mnohým ženám. Inak tomu nie je ani v markizáckom seriáli Chlapi neplačú, kde mu v aktuálnych častiach dáva najavo svoju priazeň ryšavá Klára. Tú stvárňuje pomerne neznáma herečka Katarína Šafaříková. Diváci verejnoprávnej televízie však už mali možnosť prehliadnuť si ju aj nahú. Svoje telo a zmyselnosť totiž predviedla počas sexuálnej scény vo filmovom cykle Nesmrteľní.

Opantá ho táto kráska? Tomáš Maštalír hrá v projekte Chlapi neplačú Michala Lánskeho, ktorému nedajú ženy vydýchnuť. Bez partnerky je ešte len chvíľu, no už po ňom vyštartovala sexi Klára v podaní Kataríny Šafaříkovej. 

Zatiaľ nie je jasné, či scenáristi markizáckeho seriálu predpíšu tejto dvojici aj viac než len bozky. Ryšavka by však určite zvládla i posteľné scény. Nebolo by to totiž po prvý raz. Katarína si už zahrala v sérii Nesmrteľní, ktorú vysielala RTVS. A práve tam ukázala to, čo skrýva pod šatami. 

Šafaříková spolu so svojím kolegom predvádzala pred kamerami vášnivý sex v tráve. Tento akt bol snímaný vo veľmi decentnej podobe, odhaleniu svojich predností sa ale herečka nevyhla. Či prsia obnaží aj pre markizáckych divákov, nám v televízii neprezradili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu