Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Hlase aj druhá Vitteková: Páni, to je podoba!

Natalia Boszhard sa nechala nafotiť presne tak ako Patrícia Vitteková.  Zobraziť galériu (7)
Natalia Boszhard sa nechala nafotiť presne tak ako Patrícia Vitteková. (Zdroj: facebook/ archív P.V.)

BRATISLAVA - Ktorá je ktorá?! Táto otázka napadne azda každému, kto si pozrie fotografie Patrície Vittekovej (33) a jej kamarátky Natálie Boszhard (29). Blondínka, ktorá už túto stredu skúsi šťastie v šou Hlas Česko Slovenska, sa totiž zrejme snaží na svoju svoju skúsenejšiu kolegyňu čo najviac podobať. Otázne je, či s podporou dvojnásobnej mamičky prerazí aj v hudobnej brandži.

Je jej vzorom?! Väčšina začínajúcich umelcov hľadá svoju inšpiráciu u skúsenejších kolegov. Obdivujú nielen ich úspechy, ale častokrát aj výzor a vybudovaný imidž. Zdá sa, že práve tieto faktory zaujali súťažiacu z markizáckeho Hlasu Natáliu Boszhard na Patrícii Vittekovej, s ktorou sa aj osobne pozná. 

V časoch, keď sa Patrícia ešte pýšila blond hrivou, si boli dievčatá dokonca dosť podobné. Mali nielen rovnaký účes či podobné črty tváre, ešte aj na fotografii pózovala Natália navlas rovnako. A tiež sa rozhodla vybudovať si kariéru speváčky. Prihlásila sa preto do markizáckeho Hlasu, kam ju Vitteková dokonca sprevádzala. K účasti svojej kamarátky v speváckej súťaži sa však zatiaľ nevyjadrila. Či jej podpora nádejnej speváčke pomohla k postupu, sa dozviete dnes večer. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu