Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásku z Hlasu adoptovala herečka z Kameňáku: Muž bol proti a potom... Smrť!

Jana Rybníčková našla svoje šťastie v rodine herečky Hany Čížkovej z Kameňáku. Zobraziť galériu (16)
Jana Rybníčková našla svoje šťastie v rodine herečky Hany Čížkovej z Kameňáku. (Zdroj: Česká televize/ TV Markíza)

PRAHA - Keby nebolo herečky, mohla skončiť zle! Súťažiacu Janu Rybníčkovú (21) z markizáckeho Hlasu Česko Slovenska rodičia ako sedemročnú dali do detského domova. Jej neistý osud o dva roky neskôr zmenila herečka známa z komédie Kameňák Hana Čížková (60). Osvojenie sympatického dievčaťa však sprevádzali komplikácie. Blondínkin manžel bol totiž spočiatku proti a neskôr náhle zomrel.

Keď sa Jana Rybníčková postavila na pódium v šou Hlas Česko Slovenska, nikto ani len netušil, aký životný príbeh má toto mladé dievča za sebou. Keď bola totiž malá, rodičia sa jej vzdali a ako sedemročná skončila v detskom domove. Odvtedy svoju biologickú rodinu nevidela. Nakoniec ju však stretlo šťastie. Prejavila totiž o ňu záujem jedna z hviezd Kameňákov Hana Čížková.

Herečka svoje vlastné dieťa už nemohla mať, no stále túžila po veľkej rodine. V 49-tke sa preto rozhodla pre adopciu. Po ročnom hľadaní a úradných ťahaniciach sa jej to napokon podarilo - našla Janu. „Bolo to niekedy v máji. V detskom domove sa objavilo biele stvorenie a strašne mi padla do noty, bolo to super. Išli sme na večeru,“ povedala pre reláciu 13. komnata nádejná speváčka. 

No s adopciou to nebolo také ľahké, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Blondínkinmu manželovi sa totiž tento nápad vôbec nepozdával. „Zo začiatku tomu nebol veľmi naklonený, pretože bol pracovne veľmi vyťažený a nedokázal si predstaviť, že k nám do rodiny pribudne niekto v podstate cudzí,“ prezradila pre český portál ahaonline.cz Čížková.

A skôr, než si stihla deväťročné dievčatko osvojiť, osud jej uštedril tvrdú ranu. Jej životný partner dostal infarkt, tri dni prežil v kóme a napokon zomrel. Herečka si v tom období nevedela predstaviť, že by si za týchto okolností priviedla domov dieťa. „Prišla som za ňou do domova a povedala jej: Janička, ujo zomrel. Ona sa rozplakala a potom povedala: Ale ty ma neopustíš, že? A vtedy som si povedala, že toto jej neurobím,“ povedala filmová pani Kohnová.

Dnes už vie, že sa napokon rozhodla správne a aj napriek tomu, že si s adoptívnou dcérou vytrpela svoje, nadovšetko ju miluje. „Janka je senzačná, študuje vysokú. Síce sme s ňou mali problémy, keď mala 12 - 13 rokov, ale povedala som si: panebože, spomeň si, čo si vyvádzala v jej veku ty. Som šťastná, že ju mám, dala mi strašne veľa,“ netajila známa Češka. Podobný názor má aj mladá súťažiaca, ktorá tvrdí, že nič lepšie ju v živote nemohlo stretnúť. Možno jej bude šťastie priať aj v speváckej súťaži. 

Pozrite si video z vystúpenia Jany Rybníčkovej a ďalších adeptov na víťazstvo v Hlase!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu