Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenka hľadaná kvôli brutálnej vražde: Bezmocná sa obrátila na aktuálnu kráľovnú krásy!

Mária Kukučová, hľadaná kvôli vražde milionára, viackrát kontaktovala missku Silviu Prochádzkovú. Zobraziť galériu (5)
Mária Kukučová, hľadaná kvôli vražde milionára, viackrát kontaktovala missku Silviu Prochádzkovú.

BRATISLAVA - Zúfalo hľadala prácu! Mária Mayka Kukučová (23) je v hľadáčiku polície kvôli vražde milionára Andrewa Busha (†48), s ktorým kedysi tvorila pár. Slovenka vraj koniec vzťahu brala dosť ťažko a musela zabudnúť aj na prepych, ktorý si dovtedy užívala. V bezradnej situácii sa snažila zohnať aspoň nejaké kšefty, a tak na kastingu súťaže krásy oslovila aj Silviu Prochádzkovú (21). Do jej blízkosti sa usilovala dostať aj po tmavovláskinom víťazstve priamo na galavečere Miss Universe SR 2014.

Život sa jej úplne otočil! Mária Mayka Kukučová sa snažila uchytiť ako modelka a nafotila aj niekoľko reklamných záberov. Po boku britského milionára Andrewa Busha si zrejme starosti s peniazmi robiť nemusela, no obchodník so zlatom ju po nejakom čase opustil. 

Evidentne práve rozchod sa podpísal na tom, že sa blondínka snažila získať nejaké kšefty aj prostredníctvom Miss Universe SR 2014 Silvie Prochádzkovej. „Stretli sme sa na kastingu miss, kde sedela vedľa mňa. Oslovila ma s tým, že ma pozná z Facebooku a že vie, že mám modelingovú agentúru,” prezradila nám aktuálna kráľovná krásy. Mária pre ňu chcela pracovať, ale nakoniec sa nedohodli. 

To však ambicióznu modelku neodradilo a zúčastnila sa dokonca aj galavečera, na ktorom Silvia zvíťazila. „Áno, druhý raz sme prišli do kontaktu na tej afterpárty,” povedala nám Prochádzková. Ako však tvrdí, bližší vzťah nenadviazali. „Videli sme sa len dvakrát. No vyzerala normálne, takže by som nečakala takéto niečo,” konštatovala s poukázaním na to, že práve Mária je hľadaná kvôli brutálnej vražde obchodníka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu