Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Útek sexi Slovenky je na konci: Podozrivú z vraždy milionára zatkli!

Slovenka bola vraj milionárom posadnutá Zobraziť galériu (6)
Slovenka bola vraj milionárom posadnutá (Zdroj: YouTube)

NOVÁ BOŠÁCA - Slovenská kráska Mária Kukučová, po ktorej od víkendu pátrala španielska polícia v súvislosti s vraždou britského milionára Andrewa Busha, sa sama prihlásila na polícii. Podľa našich informácií tak spravila neďaleko svojej rodnej obce v Novom Meste nad Váhom.

Kukučovú zatkli dnes popoludní v Novom Meste nad Váhom, ktoré je od miesta činu v Estepone vzdialené vyše 3 tisíc kilometrov. Musela prejsť najmenej piatimi krajnami, aby sa tam dostala, píše denník Daily Mail. Súčasná priateľka britského milionára Maria Korotaeva, ako i jeho ďalšia rodina si vydýchla. "Chytili ju. Nemôžeme byť viac šťastní. Máme informácie od polície, chytili ju pred dvoma hodinami," povedala denníku krátko pred 17-tou.

"Vedela som, že tá nevzdelaná psychopatická slovenská modelka sa nebude môcť dlho ukrývať bez pasu a peňazí," dodala. Slovenka podľa našich informácií podala na polícii vysvetlenie. Španielske úrady totiž na ňu stále nevydali Európsky zatykač. Až keď tak spravia, budú ju môcť slovenskí muži zákona zadržať. 

Po zadržaní Kukučovej pripadajú do úvahy dve alternatívy. Španielsko môže požiadať o jej vydanie, o ktorom rozhodne slovenský súd, alebo ju budú súdiť na Slovensku. Podľa najnovších informácií už bola obvinená z vraždy.

Šok vo vile

Ruska Maria Korotaeva, súčasná milenka obchodníka so zlatom Andrewa Busha, po dňoch žiaľu prelomila mlčanie a prehovorila o chvíli, kedy stála zoči voči žene podozrivej z jeho vraždy. Do milionárovej vily na španielskom pobreží Costa del Sol priletel párik osláviť 5-mesačné výročie. Keď však Korotaeva vošla do spálne, nemohla veriť vlastným očiam. V posteli jej milenca ležala jeho slovenská expriateľka Mária Kukučová.

Korotaeva sa pred Slovenkou urkývala v aute.
Zobraziť galériu (6)
Korotaeva sa pred Slovenkou urkývala v aute.  (Zdroj: FB)

"Keď som vošla do izby a uvidela som ju tam, bol to šok. Mala oblečené pyžamo. Vila je tak zabezpečená, že nedokážem pochopiť, ako sa mohla dostať dnu," spomína si Ruska na chvíle krátko pred vraždou. Nebolo to vraj prvýkrát, čo Slovenka po rozchode s Bushom nevítane vošla do vily. "Andy povedal, že musel vymeniť všetky zámky, pretože ním bola posadnutá a chcela s ním mať deti," dodala.

Žiarlila na sokyňu

Kukučová údajne na Korotaevu žiarlila a neustále sa dívala na jej fotky. Keď ju Ruska zbadala ležať v spálni, ušla von a zamkla sa v aute. Bush za ňou prišiel a upokojoval ju. "Povedal, že je to šialená mrcha a že ju dostane z domu," povedala Korotaeva pre denník Daily Mail. Milionár sa vrátil späť do vily a v tom Ruska začula tri výstrely. Chcela sa dostať do spálne, no nemohla prejsť cez bezpečnostný systém. Kukučová medzitým vybehla z vily, Korotaevu vyhnala z Bushovho Hummera a ušla na ňom preč.

Kukučová sa údajne nikdy nezmierila s rozchodom.
Zobraziť galériu (6)
Kukučová sa údajne nikdy nezmierila s rozchodom.  (Zdroj: FB)

Vystrašená Ruska chcela ihneď zavolať záchranku, no mala vybitý mobil, a tak musela najprv pohľadať zásuvku. Polícia však vilu nevedela nájsť a tak musela vybehnúť na cestu, aby ich navigovala. Hasičom podľa nej trvalo až dve hodiny, kým dom našli. Keď sa doň vlámali, Bush už bol mŕtvy. Korotaeva si spomína na chvíľu, keď sa dívala na jeho zakrvavené telo, zatiaľ čo nekonečné tri hodiny čakali na sanitku.

Polícia krátko po čine našla Hummer, na ktorom mala Kukučová z miesta ujsť. Korotaeva, ktorá sa s milionárom spoznala v kaviarni v Bristole, je momentálne v Španielsku s jeho rodinou - exmanželkou Samanthou, dcérou Ellie a sestrou Rachel. "Samozrejme som rada, že som nažive, no cítim sa, akoby po mojom tele prešiel vlak a roztrieštil ho na malé kúsky. Neexistujú slová na opis pocitov z toho, keď niekoho, koho milujete, zavraždia priamo pred vašimi očami," smúti mladá študentka.

Slovenka vraj na novú Bushovu priateľku chorobne žiarlila.
Zobraziť galériu (6)
Slovenka vraj na novú Bushovu priateľku chorobne žiarlila.  (Zdroj: FB)

Zločin z vášne

S Bushom vraj mali veľké plány do budúcna, ktoré sa rozplynuli ako dym. Po tom, čo by doštudovala, sa chceli údajne vziať. Mária si teraz vyčíta, že milovaného priateľa pred vrahom neubránila a cíti sa byť vinná za jeho smrť. Bush sa totiž pred odletom do Costa del Sol chcel vrátiť domov, pretože tam zabudol kľúče od vily. Korotaeva ho však prehovorila, aby sa nevracal, že náhradné kľúče vyzdvihnú v Španielsku. "Kiežby som to nikdy nepovedala a zmeškali by sme let. Navždy ťa budem milovať. Navždy budeš v mojom srdci. Najlepší muž na svete. Kiežby som ťa mohla v tú noc zachrániť. RIP Andy. Tvoja priateľka," napísala na sociálnej sieti krátko po tragédii.

Bush s mladučkou Ruskou plánoval svadbu.
Zobraziť galériu (6)
Bush s mladučkou Ruskou plánoval svadbu.  (Zdroj: G)

Zdroj oboznámený s vyšetrovaním potvrdil, že polícia chce v súvislosti s vraždou Busha vypočuť Slovenku Kukučovú. Pracuje podľa neho aj s verziou, že šlo o zločin z vášne. Slovenská expriateľka sa v španielskej vile mohla ukrývať už niekoľko dní pred vraždou. Miestny údržbár si totiž všimol, že brána je zamknutá zvnútra a rolety sú stiahnuté, čo bolo podľa neho nezvyčajné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu