Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prípad vraždy milionára sa zamotáva: Modelka vraj iba bránila život dieťatka, ktoré čaká!

Máriu prevádzajú do trenčianskej nemocnice na ošetrenia Zobraziť galériu (4)
Máriu prevádzajú do trenčianskej nemocnice na ošetrenia (Zdroj: foto: tv markíza)

TRENČÍN- Slovenka Mária Kukučová (24) zapĺňa v posledných dňoch stránky svetových médií. Ide o žiarlivú psychopatku alebo obeť? Mladá žena je podozrivá z vraždy svojho bývalého priateľa britského milionára Andrewa Busha. Momentálne sedí v policajnej cele. Mohlo stáť za skratovým konaním jej tehotenstvo? Zo Španielska sa vrátila zranená, museli ju ošetriť.

Za skratovým konaním mladej modelky má byť podľa najnovších informácií hádka a následne bitka. Stopy po nej má mať Mária po celom tele. Údajne išla do Španielska za bývalým priateľom riešiť alimenty, má byť tehotná.

Na kriminálku v Novom Meste nad Váhom sa prišla Mária Kukučová (24) sama prihlásiť predvčerom podvečer. Sprevádzal ju priateľ Peter. Mladú ženu vypočúvali niekoľko hodín. Po výsluchu nasadla s policajtmi do auta a niekam odišli.

Prípad vraždy milionára sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Máriu odviezli na policajnom aute do trenčianskej nemocnice. Pred umiestnením do policajnej cely sa musela podrobiť zdravotnej prehliadke.

Prevoz do nemocnice však súvisel s jej výpoveďou. Lekárske ošetrenie pred umiestnením do cely, nie je totiž štandardný postup. K vražde sa vraj na polícii nepriznala, no malo ísť o sebaobranu. V nemocnici bola v úrazovej ambulancii. Podľa informácii TV Markíza má mladá žena po tele viecero modrín, ktoré nasvedčujú, že ju je priateľ fyzicky napadol, po čom sa medzi nimi strhla bitka. Denník Plus jeden deň dnes priniesol informáciu, že Mária je zrejme tehotná. Vraj sa do Španielska vybrala práve kvôli tomu, aby s mŕtvym milionárom riešili financie ohľadom alimentov.

Prípad vraždy milionára sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Prípad vraždy milionára sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Mária Kukučová je podozrivá z vraždy britského milionára. Ešte v sobotu ho vo vile v Španielsku údajne zastrelila dvomi ranami. Momentálne je mladá modelka v policajnej cele, jej priateľ Peter je v Novom Meste nad Váhom. Komentovať situáciu okolo svojej priateľky odmieta. „Nič iné nepoviem, len že som rada, že mám syna doma,“ povedala pre TV Markíza Petrova mama.

Prokurátor už podal návrh na umiestnenie zadržanej ženy do predbežnej väzby. Mária momentálne čaká v policajnej cele na rozhodnutie trenčianskeho krajského súdu. Ten by mal v najbližších hodinách rozhodovať o jej vzatí do predbežnej väzby. Potom ženu umiestnia do vydávacej väzby a súd musí rozhodnúť, či Máriu vydajú na trestné stíhanie do Španielska alebo nie.

"Nedá sa jednoznačne povedať, že sme povinní tú osobu vydať, pretože ide o nášho občana. Keby teoreticky tá osoba nebola vydaná, musí sa voči nej na základe tých skutočností, ktoré boli zabezpečené dožiadaným štátom, u nás začať trestné konanie voči tej osobe,“ vysvetlila pre televíziu Lucia Kurilovská, expertka na trestné právo.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu