Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Príliš veľké prsia markizáckej sexice: Stačí jeden pohyb a bradavky sú vonku!

Jana Hrmová z markizáckej Farmy šatami ledva zakryla svoje bradavky. Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová z markizáckej Farmy šatami ledva zakryla svoje bradavky.

BRATISLAVA - Nie sú tie šaty malé?! Hoci Jana Hrmová (19) súťažila vo farmárskej šou, podarilo sa jej získať povesť sexice. A tú si pestuje aj po ukončení markizáckeho projektu. Svojich fanúšikov neustále zásobuje novými zábermi, ktorými dráždi ich fantáziu. Najnovšie však ukázala, že ešte má aj čím prekvapiť. Snímky v červených šatách už nenechajú chladnými naozaj nikoho. Tmavovláskine vnady totiž takmer vôbec nezahaľujú. Úzky vršok len tak-tak že skryl jej bradavky.

Kam až zájde?! Jana Hrmová neustále vystavuje na sociálnych sieťach svoje sexi fotografie. Kráska z markizáckej Farmy zvyčajne ponúka na obdiv svoje plné prsia v hlbokých výstrihoch. Najnovšie ich však odhalila ešte viac.

Bývalá statkárka sa totiž nasúkala do červeného outfitu, ktorý síce obopol jej štíhlu postavu, na veľké prednosti však nestačil. Látka pokrýva vnady len po bradavky, no ani tie by pri dlhšom nosení zrejme nezostali zahalené. Stačil by jeden neopatrný pohyb a napnutý zips by kapituloval. 

Väčšina mužov samozrejme prijala takúto snímku s nadšením. Ženy sa zamerali skôr na praktickú stránku šiat. „Nie sú ti malé?” spýtala sa jedna z nich, no odpoveď nedostala. Ktovie, či sa Jana odvážila takto nastajlovaná niekam vyraziť alebo sa radšej prezliekla a ušetrila si tak prípadnú „nahú” nehodu na verejnosti.

Jana Hrmová si obliekla šaty, ktoré jej boli v hornej časti akési malé.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová si obliekla šaty, ktoré jej boli v hornej časti akési malé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu