Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Český minister tak ako ho nepoznáte

Český minister školstva Marcel Chládek vymenil oblek za futbalový dres. Zobraziť galériu (19)
Český minister školstva Marcel Chládek vymenil oblek za futbalový dres. (Zdroj: David Svoboda)

PROSETÍN – Obliekol si dres! Počas víkendu sa u našich západných susedov konal futbalový zápas osobností českého šoubiznisu proti miestnemu tímu Prosetína. Za známe tváre z mužstva Arabela nastúpil aj český minister školstva, mládeže a telovýchovy Marcel Chládek. Politik tak vymenil oblek a kravatu za kopačky.

Poriadna zábava! Počas víkendu sa to v dedinke Prosetín hemžilo známymi osobnosťami. Tak ako každý rok, aj tento sa tam konal exhibičný zápas medzi celebritami českého šoubiznisu a miestnym tímom. Tentokrát však malo svoje zastúpenie v dueli aj Slovensko. Slávnostný výkop si totiž zobral pod patronát odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, ktorému asistovali herečky Kateřina Kornová a Michaela Kuklová. V bráne zastupoval krajinu spod Tatier v mužstve Arabela 23-násobný biliardový majster SR Ivan Maljar.

Punc výnimočnosti dodal podujatiu aj český minister školstva, mládeže a telovýchovy Marcel Chládek. Bývalý rozhodca a zároveň príležitostný športovec potvrdil, že je vo forme. Aj vďaka jeho asistencii sa totiž podarilo tímu Arabela remizovať s miestnymi 2:2. O víťazovi nerozhodli ani penalty. Keďže išlo hlavne o to pobaviť divákov, obe mužstvá si bratsky podelili body. „Bol to výborný zápas, skvele som sa bavil. Výkony Arabela tímu asi nie sú na prvú ligu, ale o to tu predsa nejde,“ s úsmevom zhodnotil hru minister školstva.

Okrem spomínaných tvárí nastúpili v celebritnom tíme aj ďalšie známe osobnosti českého šoubiznisu. Nechýbal napríklad hokejový olympijský víťaz z Nagana Martin Procházka či herec Jan Antonín Duchoslav, známy ako Viki Cabadaj z filmu Sněženky a machři. Spevácku obec zastupovali Libor Petrů a Martin Maxa. Samozrejme, prítomný bol aj spoluzakladateľ mužstva Arabela Radek Komoráš. Celé podujatie vyvrcholilo slávnostným ohňostrojom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu