Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklovská je vyzobaná slnečnica s pochybnou povesťou: Česi sa vysmievajú porotkyni X Factoru!

S Celeste Buckingham a Sisou Sklovskou Česi príliš spokojní nie sú. Zobraziť galériu (6)
S Celeste Buckingham a Sisou Sklovskou Česi príliš spokojní nie sú.

PRAHA/BRATISLAVA - Neulahodili im! Už na jar televízie Joj a Prima spustia spevácku šou X Factor. Slováci do poroty nominovali čoraz úspešnejšiu Celeste Buckingham (18) a šoubiznisovú stálicu Sisu Sklovskú (48). Našim susedom sa však tieto dámy evidentne nepozdávajú. České médiá totiž okamžite vychrlili viacero negatívnych prívlastkov na ich adresu.

Neočakávaná zostava! Topky.sk v utorok informovali o zložení poroty jojkárskeho X Factoru. Televízia na Kolibe podpísala zmluvy s dvomi ženami, česká Prima dodala dvoch chlapov. Ondřej Brzobohatý je synom zosnulého herca Radka Brzobohatého a Hany Gregorovej, Oto Klempíř z kapely J.A.R. je skôr neznámou tvárou. 

Rozpaky zo zloženia odbornej komisie tejto šou české médiá neskrývali. Najviac sa však venovali práve Slovenkám - Sise Lelkes Sklovskej a Celeste Buckingham. Mladá speváčka si vyslúžila napríklad označenie „utečenka do USA”, jej staršia kolegyňa však dopadla oveľa horšie. „Pred televízne kamery sa chystá slovenská muzikálová speváčka pochybnej povesti Sisa Sklovská, napísal server Super.cz. 

Na portáli Extra.cz sa pri písaní rôznych prívlastkov doslova rozšupli a tmavovláske poriadne naložili spojeniami: „polozabudnutá, kedysi večne céčková speváčka” či „vyzobaná slnečnica”. To však ešte nebolo všetko. „Sklovská je kariérne aj vizážou desaťročie za zenitom,” zakončili svoje hodnotenie redaktori. Dámy teda budú mať dosť práce, aby českých divákov presvedčili o svojich kvalitách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu