Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Psychický kolaps priamo na pódiu: Zosypaná Slovenka potrebovala POMOC v X Factore!

Kristína Kušnírová sa na pódiu zložila, pomáhala jej sestra. Zobraziť galériu (13)
Kristína Kušnírová sa na pódiu zložila, pomáhala jej sestra.

BRATISLAVA - Vôbec sa jej nedarilo! Kristína Kušnírová (20) prišla do X Factoru s tým, že už má na konte nejaké spevácke skúsenosti. Jej výkon však úplne nepresvedčil. Po zlom výbere pesničky dostala od poroty ďalšiu šancu... a po neistom vystúpení ešte jednu. Napriek tomu to však mladá súťažiaca nerozdýchala a priamo na pódiu sa položila. Sadla si na zem a pred kamerami i publikom sa pustila do plaču. Zasiahnuť musela jej sestra, ktorá sa snažila tmavovlásku postaviť na nohy.

Dostala tri šance! Porota X Factoru je niekedy nekompromisná, inokedy plná pochopenia. Vľúdne tváre ukázali napríklad pri Kristíne Kušnírovej. „Väčšinou nie som so sebou spokojná a chcem konečne nabrať to zdravé sebavedomie,” vyhlásila mladá Slovenka pred vstupom na scénu. 

Nádejná speváčka však nezačala práve najlepšie a po 12 hodinách čakania predviedla pieseň, ktorá jej úplne nesadla. Sisa Sklovská, Celeste Buckingham, Ondřej Brzobohatý a Oto Klempíř ale v tmavovláske zrejme cítili potenciál a dali jej druhú šancu. Bohužiaľ, tá tiež nedopadla podľa predstáv zúčastnených. A tak sa muži z poroty zachovali ako džentlmeni, ponúkli Kristíne vodu a chvíľu ju upokojovali. 

Napriek ústretovosti ľudí, ktorí ju hodnotili, Kušnírová svoju nervozitu a trému nezvládla. Nakoniec sa pred kamerami úplne zosypala. Začala plakať a keďže zrejme v takom stave nevládala ani na nohách stáť, posadila sa na zem. V tejto polohe pokračovala vo vzlykaní. Našťastie jej na pomoc prišla sestra. Bez nej by tam bola zrejme zrútená podstatne dlhšie. Pozrite si dnes večer, aký verdikt si nakoniec vypočula. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu