Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modelka Simona Krainová: Plastiky sú súkromnou vecou každej ženy!

Modelka Simona Krainová Zobraziť galériu (12)
Modelka Simona Krainová (Zdroj: SITA)

PRAHA - Podľa českej modelky Simony Krainovej je rozhodnutie podstúpiť plastickú operáciu súkromnou vecou každej ženy. Uviedla to pre portál iDnes.

"Keď žena podstúpi akúkoľvek zmenu, premenu, tak by o nej nemala neustále hovoriť. To je vaša súkromná vec, to je ako rozprávať niekomu, kedy ste mali naposledy menštruáciu," vyjadrila sa 41-ročná modelka.Podľa jej slov by však ženy nemali zabúdať na prirodzenosť.

"Myslím si, že všetko musíte robiť s mierou. Mať zdravé sebavedomie. Aj vrásky môžu byť na žene krásne, ale nemusíte ich mať sto. Môžete mať dve," dodala matka dvoch synov Maxa a Bruna.

Simona Krainová sa narodila 19. februára 1973 v Havířove. Do sveta módy sa dostala už v roku 1989, keď uspela na kastingu agentúry Madison models. Potom nasledoval Paríž, Miláno či New York.

Spolupracovala so slávnymi fotografmi, objavila sa na titulných stranách najznámejších módnych magazínov a pracovala so značkami ako Dior, Yves Saint Laurent či Thierry Mugler. Okrem modelingu sa venuje i herectvu, účinkovala napríklad v komediálnej filmovej sérii Byl jednou jeden polda (1995, 1997 a 1999) alebo v televíznych seriáloch Rodinná pouta (2004 - 2006) a Dokonalý svět (2010). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu