Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Podzámska prekvapila strhanou vizážou: Eňa, čo sa to s tebou deje?!

Elena Podzámska vyzerala strhane a utrápene. Zobraziť galériu (45)
Elena Podzámska vyzerala strhane a utrápene.

BRATISLAVA - Trápi sa?! Elena Podzámska (41) sa od rozchodu s tanečníkom Matejom Chrenom (31) v spoločnosti takmer neobjavuje. Výnimku urobila pri príležitosti včerajších Bratislavských módnych dní. Vo štvrtok sa totiž na móle predstavila v úlohe modelky. No zdá sa, že herečka nemala práve svoj deň. Jej strhaná tvár totiž bila do očí už z diaľky.

Vo štvrtok večer vyvrcholili v priestoroch jedného z bratislavských autosalónov jarné Bratislavské módne dni. Pri tejto príležitosti sa po prehliadkovom móle prešlo naozaj veľa známych osobností. Medzi predvádzajúcimi sa dokonca objavili aj také tváre, ktoré v poslednej dobe v spoločnosti vídať pomenej. Napríklad Elena Podzámska.

Herečka sa po rozchode s tanečníkom Matejom Chrenom stiahla do úzadia a na akciách ju takmer nevídať. Pozvanie na módnu prehliadku však neodmietla a na pódiu sa predstavila v úlohe modelky. Vyzerá to ale tak, že brunetka nemala práve svoj deň. Už na prvý pohľad totiž pôsobila veľmi unaveným dojmom - jej strhaná tvár doslova bila do očí. Žeby ju aj po mesiacoch trápil rozchod s mladším partnerom? Alebo ju len sužovala nejaká choroba?. To nie je známe, no isté je, že už vyzerala aj lepšie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu